DIZAJN I ARHITEKTURA

Božićno drvce od pampasa: novi trend u dekoraciji koji izgleda tako dobro!

Što kažete na ovu zanimljivu ideju?

Iako pampas nije nikakva novina kada govorimo o dekoraciji interijera, ove sezone doživio je veliki 'procvat' i postao jedan od najtraženijih ukrasa. Kako se sada približavamo božićnom periodu godine i vrijeme je za prikladno uređenje doma, ali i razmišljanje o boru, zašto ne biste uzeli u obzir da vaš bor može sadržavati elemente pampasa ili pak cijeli biti načinjen od ove zanimljive trave.

Papas je vrlo elegantan, profinjen i estetičan, ali bez obzira na klasiku koju nosi u sebi, odlično pristaje različitim stilovima interijera. Tako osim u minimalističkim prostorima vrlo dobro izgleda i u neodoljivim cosy interijerima koji vole puno ukrasa i sitnica, boja i dekora. Potaknuti time, kako biste ovog Božića svom domu podarili jedno posve novo ruho i unijeli dašak svježine, predlažemo da se odlučite za pampas božićno drvce. Ova suha trava vrlo je jednostavna, a upečatljiva i posebna te može varirati u boji i debljini, stoga nema baš nikakvog razloga zašto svoj bor ne biste nadopunili s nekoliko komada pampasa i učinili ga drugačijim.

Pampas će božićnom drvcu pružiti dinamiku i autentičnost, ali i toplinu jer će njegovi bež tonovi divno pristajati klasičnim božićnim bojama kao što su primjerice crvena ili zelena. Želite li otići korak dalje, vaš bor može biti u potpunosti načinjen od pampasa, samo tada morate imati na umu da ste ograničeni s ukrasima i ostalim dodatcima. Ono što mi predlažemo je da na klasični bor ukomponirate pokoju stabljiku pampasa, a kako biste se i sami dodatno inspirirali, u nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih ideja!

Foto: Instgaram
Objavljeno: 05.12.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p