PUTOVANJA

Čarobna vila na najsunčanijem hrvatskom otoku osvojit će vas na prvu!

Villa s posebnom morskom vibrom!

Budući da je ljeto napokon stiglo, moramo priznati kako je stigao i krajnji trenutak da odlučite kamo na godišnji odmor. S obzirom na to da su putovanja izvan zemlje trenutno poprilično nezgodna za realizaciju, ne preostaje ništa drugo nego da uživate u svim ljepotama domaće obale za koju sa sigurnošću možemo reći da neće razočarati baš nikoga.

Vjerujemo da ste poprilično dobro upoznat s Hvarom i svim njegovim ljepotama, ali ipak valja naglasiti činjenicu da je riječ o otoku s najviše sunčanih dana u godini što ga bez imalo razmišljanja čini savršenim odabirom za ljetni odmor. Osim prirodnih blagodati, ono što nikako nije zanemarivo jest i atraktivan smještaj, a ništa ne asocira bolje na ljeto od prekrasnih kamenih villa s pogledom na more. Baš jednu takvu pronašli smo u mjestu Zaraće na otoku Hvaru, a Villa Hera definitno objedinjuje sve ono što želimo od ljetnog odmora po guštu.

Eksterijer ove predivne ville u potpunosti je uređen u divnom mediteranskom stilu koji uključuje pregršt kamenih elemenata i detalja, ali i rustikalnih ukrasa koji cijeloj priči podaruju nevjerojatnu cosy, ali svejedno luksuznu dizajnersku notu. Unutrašnjost ville također je uređena u mediteranskom stilu, a kao lajtmotiv ističu se živopisni plavi detalji koji prostoru podaruju nevjerojatan šarm, kao i mirnoću koja je tijekom odmora prijeko potrebna. Naravno, magični pogled na more još je čarobniji iz divnog bazena uz ispijanje omiljenog koktela, stoga volite li na dlanu imati mediteranski šarm, mir i ljepotu netaknute prirode, Villa Hera nameće se kao izbor s kojim ne možete pogriješiti!

Sve detalje vezane uz rezervaciju ove divne ville, potražite na linku!


Foto: Villa Hera
Objavljeno: 13.07.2020. u 10:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p