DIZAJN I ARHITEKTURA

Chia Cups shop i cafe u jednom: Omiljeni brend šalica uskoro dobiva vlastiti dućan, ali i najslađi kafić u srcu Zagreba!

Jedva čekamo!
Filipa Sorko, kreatorica omiljenih nam Chia šalica, nedavno je na društvenim mrežama najavila sljedeći veliki korak ovog kreativnog brenda i oduševila sve pratitelje. Riječ je o otvaranju dućana i kafića u samom srcu Zagreba koji će, sigurni smo, vrlo brzo postati novo omiljeno mjesto u gradu!

Godinama smo pratili uspon Filipine male radionice, poznate kao Chia Cups studio, koja je postala sinonim za elegantne šalice prepoznatljive po svojim karakterističnim točkicama. Filipa je započela s izradom ovih unikatnih šalica prije pet godina, a od tada je privukla ogromnu pažnju ljubitelja keramike. Njezine šalice postale su pravi hit, a nerijetko se rasprodaju u roku od samo nekoliko sati od objave nove kolekcije. Novi dućan nalazit će se u Palmotićevoj ulici, gdje se već nalazi izlog oblijepljen točkastim papirom koji daje do znanja da se dućan uskoro otvara. Iako je Filipa najavila i potvrdila otvorenje, još uvijek ne znamo točan datum, kao ni konkretne detalje o ponudi. Ipak, nimalo ne sumnjamo u činjenicu da će, poznavajući estetiku Filipe, novi prostor biti uređen do najsitnijeg detalja, a već sada jedva čekamo zakoračiti u tu šarmantnu, chia oazu koja će unijeti dašak svježine u uvijek živu, Palmotićevu ulicu. 
 
Chia Cups Studio

Chia Cups studio Filipa je osnovala zajedno sa svojim partnerom Antunom Ružićem, a njihova priča počinje kada je Filipa poželjela imati unikatne šalice za svoju kuhinju. Brzo su shvatili da su stvorili nešto posebno, i to je bio početak njihove strastvene avanture u svijetu keramike. Danas, u svom domu u Triblju, ručno izrađuju svako posuđe koje nosi potpis brenda Chia Cups. Cijene njihovih šalica kreću se oko 20 eura po komadu, a strastveni obožavatelji često čekaju u redovima ispred njihovog malog studija kako bi nabavili svoj primjerak. Više informacija o brendu i njihovim čarobnim šalicama potražite na njihovoj službenoj web stranici.
Foto: Instagram
Objavljeno: 19.09.2023. u 09:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p