DIZAJN I ARHITEKTURA

Chia Puzzle: Omiljeni brend obožavanih točkastih šalica kreirao prve hrvatske dizajnerske puzzle koje smo poželjeli odmah!

Savršena ideja za nešto posebniji božićni poklon!
Sigurni smo da na našim prostorima gotovo da i nema osobe zaljubljene u dizajn, koja još uvijek nije čula za popularne Chia Cups šalice! Tražene u svakoj varijanti; standardnoj, ljetnoj ili pak božićnoj, Chia točkice ove su se sezone odlučile proširiti i na neke posve nove proizvode koji će, bez imalo sumnje, biti apsolutni hit ove sezone!

Naime, suradnjom poznate Chia kreativke Filipe Sorko i domaće ilustratorice Mateje Kovač nastale su prve hrvatske dizajnerske puzzle koje zaista izgledaju kao pravo malo ilustratorsko remek djelo i koje su nas oduševile na prvi pogled! Na samoj ilustraciji nalaze se spomenute Chia šalice koje zasigurno već krase vaše kuhinjske ormariće, a koje će se savršeno sljubiti s vašim puzzlama koje, nakon što ih posložite, možete uokviriti te tako unijeti dodatnu dozu svježine u vaš prostor.

Print je dvostrani, pa se na stražnjoj strani ilustracije nalaze točkice koje također po želji možete iskoristiti u svrhu dekoracije. Same puzzle sastoje se od 550 komada, a sastavljene tvore dimenzije 61x46 cm. Prilikom izrade posebna pažnja pridavala se održivijoj proizvodnji stoga su puzzle u potpunosti napravljene od recikliranih materijala, bez plastike, te dolaze u platnenoj vrećici sa zlatnim zatvaračem.

Stoga, pravo je vrijeme da organizirate puzzle zabavu, okupite se oko stola te provedete kvalitetno vrijeme sa svojim najdražima, a kada završite sa sastavljanjem, imat ćete puzzle koje ćete zasigurno poželjeti uokviriti, ali i kutiju koja će odlično izgledati na vašoj polici s knjigama ili stoliću! Puzzle su u pretprodaji preko Chia web shopa, a za sve prednarudžbe koje stignu prije Božića, isporuka će se biti između 15. i 23. prosinca 2022. godine.

Foto: Filipa Sorko
Objavljeno: 23.11.2022. u 09:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p