DIZAJN I ARHITEKTURA

Cvjetni kafić u Sarajevu koji će vas osvojiti na prvi pogled

Prekrasan interijer idealan za prvu jutarnju kavu!

Preživljavanje užurbanog i napornog radnog tjedna znatno je lakše kada su naše misli usmjerene na planiranje svih aktivnosti kojima ćemo se posvetiti za vikend. Ako vam je dosadila opcija izležavanja ispred televizije i želite ovaj vikend provesti drugačije i dinamičnije, zašto onda ne iskoristiti blizinu simpatičnih mjesta te tako napraviti sjajan vikend izlet koji će vam napuniti baterije za nove izazove?

Sarajevo je definitivno grad koji vas na prvu oduševi te svaki ponovni posjet vas iznova razgali i očara. Osjećaj kao da ste stigli kući i da je svaki ugao vaš dom nešto je zbog čega se brojni posjetitelji ovom gradu iznova vraćaju. Miris ukusne hrane, humor i otvorenost stanovništva te usporenost životnog tempa zvuči kao definicija idealnog provoda, stoga se Sarajevo nametnulo kao savršena destinacija za vikend odmor. Osim prethodnog navedenog, Sarajevo je i mjesto na kojem je nemoguće popiti lošu kavu, pa tako možete pronaći razne kafiće u kojima ćete poželjeti započeti svoje jutro ili jednostavno odmoriti od silnog razgledavanja grada.

Iako je sama ponuda važna kada biramo kafić koji ćemo posjetiti, interijer u kojem ćemo boraviti također je vrlo važan, a nerijetko i presudan. Upravo je fotogeničnost prostora uzeo u obzir kafić i restoran Flora, koji najbolje opisuje riječ proljeće. Cvijeće na svakom koraku te dojam kao da boravite u prirodi nešto je što svakako doprinosi opuštanju dok uživate u svojoj kavi. Pastelne nijanse, zlatna boja i pomno odabrani namještaj čine sjajnu harmoniju u prostoru, a u osim ukusne ponude pića, na meniju možete pronaći i brunch ponudu poput kolača, palačinki ili integralnih žitarica, pa će tako svatko pronaći nešto za sebe!

Objavljeno: 26.02.2020. u 12:08

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p