DIZAJN I ARHITEKTURA

Cvjetni ukrasi za božićnu jelku apsolutni su hit ovoga prosinca!

Simboli proljeća u blagdanskoj dekoraciji

Kada je u pitaju kićenje božićne jelke, mnogi već imaju svoju uobičajenu rutinu koju slijede iz sezone u sezonu; Prašnjave kutije s ukrasima jednom godišnje izvadimo i postojećoj kolekciji eventualno dodamo nekoliko novih ukrasa kako bi osvježili naše božićno drvce.

Možda je baš ova godina vrijeme za promjenu koju donose novi trendovi, a onaj najpopularniji uključuje dekoraciju koje bi se malotko sjetio u hladnom prosincu. Tako su posljednjih nekoliko sezona ljubitelji blagdanskih dekoracija svoje crvene, zlatne i srebrne kuglice zamijenili nečim manje tradicionalnim, a jednako lijepim i mnogo zelenijim – cvijećem, koje ćete danas s lakoćom pronaći u trgovinama, i to mahom na odjelu božićnih dekoracija.

S obzirom na sve veću svijest ljudi o važnosti prirode, nimalo nas ne čudi činjenica da su cvjetna božićna drvca postala toliko popularna. Unošenje prirodnog, svježeg i organskog osjećaja u naše domove uvijek je dobra ideja, a najčešći izbor cvijeća koje krasi božićne jelke uključuje ruže, božićne zvijezde, ljiljane i pampas.

I dok mnogi preferiraju spoenuto pravo, živo bilje, umjetno cvijeće je također sjajna opcija. Tim više što ćete svoje cvjetne ukrase moći ponovno koristiti za ukrašavanje kuće na druge načine, tijekom cijele godine.

 

Foto: Instagram
Objavljeno: 01.12.2021. u 14:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p