DIZAJN I ARHITEKTURA

Divan hotel zbog kojeg ćete poželjeti ljeto provesti na obali Amalfi

La Minervetta je stvorena za sve ljubitelje dobrog dizajna
Iako za putovanje na Amalfi obalu ne treba dodatan poticaj zbog nevjerojatne prirodne ljepote i prepoznatljive arhitekture, pronašli smo još jedan razlog zašto će putoholičari pohrliti na popularno talijansko odredište.

Impresivni hotel nisu nikakva novost. Danas, više no ikad, moguće je odsjesti na mjestima koja su i više no estetski zanimljiva, u najmanju ruku. Jedan takav je Maison La Minervetta hotel izgrađen 50-ih godina i ponovno preuređen prije više od 10 godina. Obiteljski boutique hotel u ponudi ima 12 soba koje odišu duhom povijesnog gradića. Pregršt boja i uzoraka upotpunjene su impresivnim detaljima koje će svaki dizajn fanatik prepoznati, a otvoreni koncept prostora, visoki stropovi te prozori sjajno komplementiraju svakoj sobi.

Pogled na more i poznatu Marinu Grande gradića Sorrento dodatan su plus radi kojeg se mnogi posjetitelji rado vraćaju odsjesti u popularnom hotelu, a kako je obala Amalfi postala izrazito popularna u posljednjih nekoliko godina, nerijetko viđamo ovaj hotel i njegov upečatljiv dizajn na društvenim mrežama. Također, neki od najvećih magazina diljem svijeta nekoliko puta su predstavljali hotel svojim čitateljima, a stalni gosti su poznate zvijezde iz filmske i glazbene industrije.Objavljeno: 23.07.2019. u 12:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p