DIZAJN I ARHITEKTURA

Divna inspiracija za neodoljivo 'cosy' i šarmantno uređenje stana!

Ideje koje želimo primijeniti već danas!

Uređenje interijera zasigurno je jedna od nadražih aktivnosti, a zašto je to tako krije se u činjenici da obožavamo s vremena na vrijeme osvježiti prostor u kojem boravimo i podarimo mu neke nove note koje ga čine ljepšim i osobnijim. Upravo zato Instagram je nepresušna doza inspiracije koja nas već jednim pogledom može potaknuti da krenemo u veće ili manje preinake.

Baš kao što je to slučaj kod odijevanja ili primjerice glazbe, uređenje interijera također se razlikuje od pojedinca do pojedinca jer oslikava osobnost i stil. Ipak, unazad nekoliko godina, sve zahvaljujući društvenim mrežama, svjedočimo divnim profilima koji promoviraju 'cozy' stil koji izgleda tako dobro. Cosy ili udobno je dizajnerski smjer koji je karakterističan po toplim drvenastim bojama, biljaka i zelenilom, šarmantnim posterima s porukom i brojnim sitnim detaljima koji pružaju dozu upečatljivosti. Ono što najviše volimo kod ovakvog uređenja je to što se možemo neometano poigravati sitnim dekorima koji čine razliku i tako svako malo uživati u novim vizurama doma koji nam pruža zadovoljstvo i osjećaj mira, opuštenosti i ugode.

Kako bismo vas potaknuli da se poigrate uređenjem interijera, odnosno vašeg doma, u nastavku donosimo nekoliko posebnih ideja koje su nas osvojile na prvu, pa ne sumnjamo da ćete se i vi nepovratno zaljubiti!

Foto: Instagram
Objavljeno: 17.09.2020. u 12:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p