DIZAJN I ARHITEKTURA

Divna posteljina koja će se uklopiti u svaki interijer!

Uzorak kao ključni dodatak svakom interijeru!

Često se pronađemo u potrazi za inspiracijom za uređenje doma pa tako redovito zalutamo na Instagram i zavirujemo u stylish uređene domove poznatih influencerica. Ono što smo svakako primjetili jesu prekrasni dizajni posteljine koje itekako mogu funkcionirati kao dekoracija i podignuti prostoriju!

Iza najljepših, instagramičnih domova često se krije posteljina s potpisom jednog od omiljenih high street brendova – Urban Outfitters. UO je jedna od omiljenih online destinacija na kojoj uvijek pronađemo nešto novo i neočekivano, i to u gotovo svim kategorijama proizvoda. Tako smo ovoga puta pronašli različite modele prekrasnih posteljina u koje smo se zaljubili, a koje će osvježiti gotovo svaku spavaću sobu! Napravljene od kvalitetnog materijala, udobne i trendi posteljine broje na stotine pozitivnih recenzija i sigurni smo da ćete u širokoj paleti različitih dizajna koje UO nudi pronaći model po svom ukusu!

89 $

59 $

89 $

89 $

Osim posteljina, oduševit će vas različiti dekorativni komadi kojima također možete upotpuniti estetiku svoje spavaće sobe, a to su različiti pokrivači, dekorativni jastuci i taburei koje ćete poželjeti uvrstiti u svoj dom i unijeti touch osobnog šarma u sam prostor. Sve proizvode potražite na službenim stranicama brenda.

39 $

79 $

39 $

Objavljeno: 05.01.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p