DIZAJN I ARHITEKTURA

Divne ideje za uskrsni vijenac koje će vas sigurno inspirirati!

Posebno i drugačije!

Još svega nekoliko dana dijeli nas do Uskrsa pa ako već nemate, krajnji je trenutak da napravite divan uskrsni vijenac za vrata. Ipak, iako je najčešće na vratima, nisu isključene niti varijante koje držimo na stolu, stoga kako bismo vas inspirirali i potaknuli da se prihvatite ovog opuštajućeg DIY projekta, izdvojili smo neke od najljepših primjera omiljenih online kreativaca.

Ovog puta predlažemo da se zadržite na jednostavnim, a opet posebnim idejama. To u praksi znači da volimo zaigrane pisanice, ali i sezonsko cvijeće koje će na savršen način upotpuniti baš svaki vijenac te mu podariti 'ono nešto'. Kako biste napravili divan uskrsni vijenac potrebna je mašta, ali i nekoliko tehničkih elemenata. Prije svega valja nabaviti vijenac koji može biti rustikalnog dizajna ili pak upotpunjen zelenim detaljima koji aludiraju na prirodu. Osim toga, uz dekoracije koje izaberete, ne zaboravite na ljepilo i slične potrepštine pomoću kojih ćete s lakoćom izraditi vijenac.

Jednom kada ste riješili praktična pitanja, vrijeme je da se upustite u onaj zabavniji dio, a to je sama izrada u kojoj može sudjelovati i cijela obitelj. Danas je zaista neizmjerno lako u svega nekoliko klikova pronaći zanimljive ideje koje je lako replicirati, kako bismo vam pomogli prilikom odluke, u nastavku smo izdvojili nekoliko prekrasnih uskrsnih vijenaca za koje već sad znamo da će izgledati sjajno i blagdansko razdoblje pred nama ispuniti pozitivnom energijom!

Foto: Instagram
Objavljeno: 30.03.2021. u 13:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p