DIZAJN I ARHITEKTURA

Divne mini tetovaže koje ćete odmah poželjeti!

Ne možemo se odlučiti koja tetovaža nam je bolja!

Kako iz godine u godinu neprestano svjedočimo stvaranju nekih novih trendova i rušenju tabua, tako je tetoviranje već neko vrijeme proces koji nije rezerviran samo za određene skupine koje smo poistovjećivali s tim procesom. Iz tog razloga tetovaže su poprimile jedno posve novo, minimalističko i nježno ruho, a jednostavni motivi sa značenjem postali su neki od najtraženijih odabira!

Kao što smo spomenuli, mini tetovaže s jednostavnim i zanimljivim motivima jedni su od najučestalijih upita, a s obzirom na to da tetovaža onome tko ju nosi uglavnom nešto predstavlja, činjenica da se ista može izvesti na drugačiji način, a samim time i iskakati iz mase, osvaja nas na prvu. Primjerice, minimalistički natpisi koji nisu previše uočljivi, ali itekako statement i posebni, idealan su odabir za mini tetovaže, a tu su naravno i razno razne ostale mogućnosti koje izgledaju jednako dobro. Jedna od posebnosti mini tetovaža je i to što se iste mogu izvesti u tehnici koja je poznata kao dotwork koja je vrlo precizna i idealna za kreiranje minimalističkih, tanjih mini tetovaža.

Želite li i vi jednu sličnu tetovažu, valja napomenuti da unatoč tome što je riječ o manjem motivu, ona tu ostaje zauvijek (osim ako se odlučite za lasersko skidanje čiji efekt ne mora uvijek biti zadovoljavajući) te bi zato valjalo dobro promisliti prije tetoviranja, odnosno ne ‘potrčati’ za trendom jer baš kao i sve ostalo, tetovaže su također podložne hypu razno raznih fotografijama s društvenih mreža koje na nas utječu. Ipak, ako razmišljate o ovakvoj vrsti tetovaže, a još uvijek niste u potpunosti odredili smjer u kojem želite krenuti, u nastavku izdvojili nekoliko primjera za koje smo sigurni da će vas potaknuti inspirirati!

Foto: Instagram, Privatni album
Objavljeno: 22.09.2022. u 11:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p