DIZAJN I ARHITEKTURA

Divne šalice s porukom za jutarnje ispijanje kave

Obožavamo baš sve!

Vjerujemo kako ste sigurno već upoznati s time kako upravo detalji čine najveću razliku prilikom uređenja doma, no ipak nije naodmet još jednom spomenuti. Naime, kada govorimo o kuhinji, vrlo je bitna funkcionalnosti i praktičnost, ali naravno i estetski dojam. Srećom, postoje odlični brendovi koji donose divne detalje, a i ovog puta, pronašli smo baš jedan takav.

Divne i šarmantne šalice definitivno su nešto što želimo u svojim kuhinjskim ormarićima, a brend Magneta Retail iza kojeg stoji Rae Dunn oduševio nas je posebnom keramikom. Naime, već na prvi pogled vidljivo je kako je riječ o vrlo minimalističkom dizajnu koji dolazi u bijeloj boji te je ukrašen jednostavnim natpisima u crnoj boji, ali upravo u minimalizmu krije se cijela čar ovog brenda i šalica koje nudi.

Prilikom uređenja kuhinje, najčešće volimo da je cosy, odnosno udobna, vesela i živopisna, pa nije rijetkost da sadrži pregršt boja i uzoraka, a baš ovakve minimalističke šalice, pridonijet će kreiranju odličnog kontrasta. S druge strane, ako u kuhinji ipak više volite čiste linije i nešto hladnije boje, ove šalice također će se odlično uklopiti i na pravi način zaokružiti cijelu stilsku priču.

Premda smo napomenuli kako je riječ o šalicama za ispijanje omiljene kave, naravno da ih možete koristiti i s bilo kojim drugim napitkom te baš svako doba dana učiniti za jednu stepenicu šarmantnijim. Premda bismo sve šalice iz ponude htjeli u vlastitijoj kolekciji, radi se i o sjajnoj ideji za poklon, stoga predlažemo da zavirite na službeni online shop i izaberete one šalice koje najbolje pristaju vama, vašoj osobnosti i domu, ali i dragim prijateljima.

Objavljeno: 22.01.2020. u 12:23

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p