DIZAJN I ARHITEKTURA

Divne šalice za kavu s različitim motivima kao savršen poklon najboljoj prijateljici!

Ne znamo koja nam je ljepša!

Kada govorimo o idealnom poklonu, vrlo je teško ponuditi univerzalni odgovor jer se on uvelike razlikuje te ovisi o osobi kojoj je poklon namijenjen. Ipak, valja istaknuti da je najbitnija pažnja i namjera, stoga se posebne sitnice nameću kao sjajan odabir koji neće razočarati baš nikoga.

Keramika je posebna grana umjetnosti koja kao finalni produkt daje posebne i drugačije rukotvorine karakteristične po svojoj autentičnosti. Ovog puta naišli smo na divan profil pod imenom DidemFiratCERAMICS koji krije prekrasne keramičke šalice u koje smo se zaljubili na prvi pogled. Naime, ono po čemu su najposebnije definitivno jest njihov poseban oblik koji je svaki put nejednak i drugačiji, ali upravo to je ono što im daje najveću čar.

Također, nisu zanemarivi niti živopisni i zaigrani motivi koji će se odlično uklopiti u baš svaku kuhinju te podignuti interijer. Osim detalja, u fokusu su i reljefni elementi koji ovim keramičkim šalicama podaruju dinamiku i vibrantnost, stoga bez imalo razmišljanja možemo zaključiti da je riječ o poklonu s kojim nikako ne možete pogriješiti, a osim atraktivnog i drugačijeg izgleda, ovaj poklon je dugotrajan i funkcionalan odabir.

Mi smo u nastavku izdvojili naše favorite, no svakako preporučujemo da dodatno zavirite u ponudu jer smo sigurni da ćete pronaći savršen poklon za dragu osobu, ali i za sebe!

Foto: Instagram
Objavljeno: 19.09.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p