DIZAJN I ARHITEKTURA

Divni detalji s točkicama koji osvajaju na prvu!

Zaljubili smo se u baš svaki predmet!

Ukrasiti dom posebnim i drugačijim detaljima definitivno je 'zanimacija' kojoj se obožavamo posvetiti, a pridodamo li tome i unikatne predmete, poseban i drugačiji interijer je zagarantiran. Ovog puta riječ je o zanimljivim keramičkim detaljima koje kraste neodoljive točkice za koje sa sigurnošću možemo reći da baš svakom prostoru podaruju dozu zaigranosti.

Nije nikakva tajna da nas keramički detalji uvijek iznova pozitivno obraduju. Činjenica kako svakom prostoru pružaju osobnost i posebnost, dodatno nas potiče da neprestano tragamo za nekim novim brendovima, pa je tako ovog puta red došao na nizozemsku dizajnericu Nathalie Hildesheim. Njezina ponuda sastoji se od divnih i živopisnih keramičkih detalja koji su najčešće ukrašeni šarmantnim točkicama, ali i različitim šarama i geometrijskim oblicima, stoga možemo zaključiti da je riječ o ponudi koja će biti kao savršena za sve oni koji vole vesele, pozitivne i vedre note u svom interijeru, no s dozom umjetničkog prizvuka koji izgleda savršeno.

Nježni kolorit, ali i naglašeni kontrasti, spomenute detalje čine jednim od najpoželjnijih zato što će se vrlo jednostavno i bez poteškoća uklopiti u svaki interijer, a budući da je moguća dostava u Hrvatsku, predlažemo da već danas dobro zavirite u cijelu ponudu jer ne sumnjamo da ćete baš kao i mi, biti u potpunosti oduševljeni!

Objavljeno: 21.06.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p