DIZAJN I ARHITEKTURA

Divni posteri koji će se savršeno uklopiti u baš svaki interijer

Father prints osvojit će vas na prvu!

Kako smo prethodne mjesece uglavnom provodili unutar vlastitog doma, postali smo više nego ikada svjesni koliko je izgled vlastitog interijera važan. Prostor koji nas okružuje uvelike utječe na naše raspoloženje, ali je ujedno i pravi odraz naše osobnosti i karaktera te kao takav može puno toga ispričati o nama. No, da biste u svom domu stvorili pravu oazu u kojoj ćete obožavati provoditi svoje vrijeme nije potrebno raditi velike renovacije i preinake te uložiti ogromnu količinu novaca, već je potrebno fokus staviti na detalje, a od kojih se već nekoliko sezona posebno ističu posteri i plakati, s kojima je tako lako podići dojam baš svake prostorije!

Mnogo je načina na koje možemo ukrasiti zidove u interijeru, no zasigurno niti jedan nije popularan kao posteri, koji su postali sjajna zamjena za umjetničke slike, čime pružaju jednu modernu notu samom interijeru. Posebno su efektni posteri minimalističkog dizajna, ali i oni iza kojih se nalazi nešto posebnija priča i osobni touch, a upravo takvi posteri su 'Father prints', iza kojih stoji domaći influencer Marko Medić. Njegov Father of Djordje Instagram profil sigurno vam je ukrao pažnju životopisnim fotografijama, a koje su uglavnom nastale na njegovim putovanjima, pa tako možete imati najljepše kadrove sa svih strana svijeta na svome zidu: "smatram da će 'Father prints' biti jedan super 'produžetak' Instagram profila i bloga koji bi se mogao svidjeti velikom broju zaljubljenika u putovanja i interijere. Također neplanska renovacija sobe uzrokovana nedavnim potresom me potaknula da proučim malo i taj dio fotografije i krenem s pripremom printeva." - otkrio nam je Marko.Nadalje, posteri su svoju popularnost stekli tako što se vrlo lako mogu primijeniti u velikom broju interijera te se sjajno slažu s različitim stilovima, a ono što Father prints čini posebnima jest to što vas u tren oka mogu baciti na neku destinaciju o kojoj možda već dugo maštate ili vas podsjeća na putovanje koje biste rado ponovili. Tako je u prvoj seriji printeva dosta onih s Balija, a Marku je posebno draga predivna Kelingking plaža na Nusi Penidi, otoku pokraj Balija: "Ova plaža posebna je zbog toga što do nje vodi jedan od teže prohodnih puteva, a kada još na to dodamo i temperaturu od +40, govorimo o situaciji koje ću se sigurno uvijek sjećati. No, sudeći po fotkama, isplatila se baš svaka kapljica znoja!" - dodaje Marko.

Talent i ljubav za fotografiju vidljivi su na svakom posteru, a što je zapravo kruna godina rada i upornosti da se izbruse određene fotografske vještine, koje postaju prepoznatljive među određenim brojem ljudi: " Nadam se da ću u budućnosti uspjeti još veći fokus staviti na fotografiju i time se krenuti baviti još ozbiljnije. Također obožavam takozvane 'coffee table' books te bih volio jednog dana imati svoju foto knjigu s neke destinacije koju obožavam, primjerice New York ili Island. Uglavnom kad putujem na aerodromima uzmem neko izdanje tako da ih sada već imam popriličan broj, no smatram da su super inspiracija i odličan dodatak svakom interijeru" - ističe Marko.

Dok čekamo realizaciju i ovog projekta, trenutno u ponudi možete pronaći raznovrstan izbor fotografija koje se mogu printati na mat fotografskom papiru u dimenzijama 21/30 cm, 30/40 cm, 50/70 cm, stoga je pravo vrijeme da vaš omiljeni kutak u domu dobije neko novo ruho!

Objavljeno: 17.06.2020. u 14:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p