DIZAJN I ARHITEKTURA

Dizajnirajte najslađu keramičku vazu za vašu najdražu biljku uz ovaj neodoljivi DIY set!

Okušajte se u izradi keramike i kreirajte dizajn po vašoj mjeri

Ako ste i vi jedni od onih koji obožavaju posebno dizajnirane keramičke vaze, ili ste pak oduvijek sanjali o tome da se okušajte u izradi sličnih unikatnih komada, tada smo sigurni da će vas potpuno oduševiti vijest o brendu koji se pobrinuo da baš svatko tko želi postane keramičar na jedan dan, i to iz udobnosti vlastitog doma.

Sculpd je malena britanska tvrtka koja je je nedavno izbacila svoj kreativni DIY paket; pomoću seta koji uključuje glinu, boju i sav potreban alat, s lakoćom ćete dizajnirati keramičku vazu o kakvoj ste oduvijek sanjali. Svaki set sadrži dovoljno suhe gline za izradu dvije vaze, a uz detaljne upute koje ćete dobiti sa samim paketom, sigurni smo kako ćete iz prve uspjeti u realizaciji ideje koju ste toliko dugo, zbog nedostatka materijala ili vremena, odgađali. Sav alat, četkice i boju možete koristiti više puta, a dodatnu količinu gline uvijek možete naknadno naručiti ili kupiti u za to predviđenoj trgovini.

Sculpd itekako dobro zna koliko je svijet keramike postao popularan u posljednjih nekoliko godina, a upravo to je i razlog zbog čega su kreativci koji stoje iza Sculpda i odlučili približiti tehniku izrade keramike i široj javnosti. Kreacije zadovoljnih korisnika možete potražiti na službenoj Sculpd Instagram stranici, dok narudžbu DIY paketa možete izvršiti na službenom webu.

Objavljeno: 30.06.2020. u 15:01
Tagovi: diy, dizajn

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p