DIZAJN I ARHITEKTURA

Uljepšajte svoj dom šaljivim komadima keramike s natpisima koji će vas nasmijati do suza

Idealan poklon za sve ljubitelje kućnih biljki

Nije tajna da obožavamo pratiti mlade dizajnere raznovrsnih keramičkih predmeta koji nas uvijek iznova uspiju oduševiti svojim kreativnim radom i unikatnim dizajnima koje bi baš svatko poželio uvrstiti u svoju kolekciju. Osim toga, keramički predmeti itekako doprinose estetici interijera, a ujedno su i idealan poklon za dragu osobu koju želimo iznenaditi nešto posebnijim poklonom.

U moru kreativaca koji vladaju Instagramom, ovoga puta za oko su nam zapele posebne vaze koje potpisuje mlada dizajnerica s austrijskom adresom - Hannah, koja stoji iza imena ''Ceramics by Hannah''. Iako se već dugi niz godina bavi izradom različitih keramičkih predmeta, Hannah je širu popularnost stekla u posljednih nekoliko godina kada je počela izrađivati šarmantne posude za kućne biljke – sa šaljivim porukama. Kolekcija naziva ''Pun Pots'' uključuje različite oblike minimalističkih vaza s citatima s kojima će se baš svaki strastveni ljubitelj kućnih biljki poistovijetiti.

Gotovo svaku vazu s Hanninim potpisom i šaljivim natpisima karakteriziraju nježni, zemljani tonovi stoga će se bez sumnje uklopiti u svaki stil, a osim spomenutih komada s natpisima u dostupnim kolekcijama pronaći ćete i ostale Hannine radovi koji uključuju šarmantne, šarene vaze različitih oblika i uzoraka koje će oduševiti one koji preferiraju nešto veselije boje i neobične oblike.


Iako su trenutno svi komadi iz Hannine kolekcije rasprodani, njen rad možete pratiti na njenom službenom Instagram profilu i pričekati trenutak kada će kolekcija ponovno biti dostupna i kada ćete moći kupiti jednu od ovih divnih, šarmantnih vaza.

Objavljeno: 17.05.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p