DIZAJN I ARHITEKTURA

Domaći brend List Living krije prekrasne detalje koji će oduševiti baš sve!

Poseban i autentičan dizajn s čijim odabirom ne možete pogriješiti!

Odavno je poznato kako je Instagram postao mjesto na kojem sakupljamo dobre i korisne ideje na različitim poljima, pa tako nam je ovog puta za oko zapeo divan hrvatski brend iz kojeg stoji autentičnost i posebnost za koju ne sumnjamo da će osvojiti već na prvi pogled i potaknuti da pokojim unikatnim detaljom ukrasite i vlastiti dom!

List Living je brend koji se bavi izradom zanimljivih dekoracija za dom, praktičnih detalja, ali i modnih dodataka s kojima je zasigurno svaki outfit za nekoliko stepenica posebniji. Tako bismo primjerice istaknuli divne jastučnice, ubruse ili stolnjake kao prekrasne dodatke koje traži baš svaki dom, a List Living nudi sjajna estetska rješenja koja su istovremeno vrlo funkcionalna i jednostavna za korištenje. Naravno, tu su i razno razni dekorativni spremnici koji također vrlo dobro služe svrsi te pomiruju već spomenutu funkcionalnost s divnim dizajnom.

Jedna od najvećih posebnosti ovog brenda iza kojeg se kriju Iva i Željka, dvije prijateljice i kreativke, jest činjenica da se prilikom dizajniranja i izrade detalja koriste prirodnim materijalima kao što su pamuk i lak, pa možemo zaključiti da ovaj domaći brend uvelike brine o održivosti i u svoj rad vješto implementira pametne načine proizvodnje koji nemaju ništa nego li pozitivan učinak na Zemlju, ali i nas same jer uče i educiraju kako određene stvari koristiti više puta na različite načine.

Osim detalja za dom, u ponudi se nalaze i šarmantni ruksaci kao 'must have' modni detalj svake casual dnevne kombinacije, a mogu se pronaći i vrlo lijepe platnene zaštitne maskice koje su u posljednje vrijeme nešto što baš svatko mora imati u torbi. Uz ove funkcionalne dodatke, u ponudi se nalaze i različiti zanimljivi plakati te grafike za zid, proizvodi za najmlađe i ukratko svi oni simpatični detalji koji će dom učiniti topim i ugodnim mjestom, stoga ako ste u potrazi za navedenim, svakako dodatno zavirite na Instagram profil List Livinga jer ne sumnjamo da ćete s lakoćom pronaći nešto za sebe!

Foto: Instagram
Objavljeno: 28.10.2020. u 12:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p