DIZAJN I ARHITEKTURA

Dugo nismo vidjeli ovako lijepu Reserved Home kolekciju, a posebno nas je oduševilo posuđe!

Gotovo pa dizajnerski

Ako pratite različite home ponude popularnih 'highstreet' brendova, sigurno ste primijetili posljednje Reserved Home kolekcija. Sa svakom novom kolekcijom estetika koju brend predstavlja nas ne prestaje oduševljavati. Osim proizvoda s kojima zaista možete kreirati stylish oazu u vlastitom domu, način na koji su kolekcije predstavljene kroz fotografije posebno je inspirativan, pa pokoju ideju možete dobiti i samo gledanjem kolekcije.

Nova kolekcija zove se 'Feels like home', a prema opisu cilj je bio da se svatko od nas ponovno zaljubi u svoj interijer. Cijela ponuda prožeta je toplim tonovima koji u trenu stvaraju osjećaj mira i ugodnosti, tako dominiraju smirujuće bež i plave nijanse kojima se suprotstavlja jedna od trendi boja u interijeru-nijansa narančaste poznatija kao 'burnt orange'.

Komplet pamučne posteljine (35,99 €); pamučna jastučnica (4,99 €)

Što se tiče asortimana, u kolekciji se nalazi sve od dekorativnih predmeta kao što su vaze i svijećnjaci, preko tekstila i posteljine do dodataka za kupaonicu. Nas se posebno dojmio segment koji zauzima najveći dio kolekcija, a to je posuđe. Ako se i kod kuće želite osjećati kao u 'fine dine' restoranu predlažemo da sami detaljnije istražite kolekciju. U nastavku smo izdvojili nekoliko komada koji plijene pažnju elegantnim, odmjerenim i izrazito modernim stilom.

Keramička šalica za kavu (7,99 €); barska čaša (7,99 €)

Ukrasni keramički pladanj (22,99 €); keramički tanjur (7,99 €)

Keramički tanjur (9,99 €); keramička šalica za kavu (3,99 €)

Drvena daska za rezanje (15,99 €)

Objavljeno: 21.09.2023. u 14:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p