DIZAJN I ARHITEKTURA

Egzotična zlatna lampa koja će uljepšati svaki prostor!

U fokusu ovogodišnjih trendova u dizajnu interijera prvo mjesto zauzimaju stylish lampe!

Rasvjeta je oduvijek predstavljala bitan element u uređenju interijera; osim praktične uloge, podiže cjelokupni dojam, stvara željeni ugođaj ali i skriva mane samog prostora. Pametnim odabirom možemo vizualno smanjiti ili povećati prostor i naglasiti određene elemente, a otkada su se u prodaji pojavile stylish lampe atraktivnog dizajna, briga o ovakvim detaljima nikada nije bila slađa!

Britanski brend Olive & Sage ove je godine zaludio Internet svojom upečatljivom podnom lampom koja je potom proglašena najiščekivanijim ovosezonskim proizvodom od strane spomenutog brenda. Riječ je o upečatljivoj podnoj lampi zlatne boje koja je u potpunosti načinjena od željeza, a potom i pozlaćena starinskom nijansom zlatne boje. Lampa sama po sebi podsjeća na listove paprati, a u svaku prostoriju će unijeti dašak egzotike. Najatraktivniji element ove lampe jesu sjene koje svijetlo stvara po vašim zidovima, a koje će od vašeg interijera stvoriti iluziju tropske oaze i znatno doprinijeti ugođaju samog prostora. Ova lampa je savršen izbor i za sve one koji u svoj interijer žele unijeti motive biljki, no nisu spremni za radikalniju promjenu kao što je ilustriranje i bojanje zidova ili postavljanje popularnih zidnih tapeta.

Ovaj upečatljivi model odlično će funkcionirati u kombinaciji s elegantnim namještajem, a biti će dostupan na web stranici Olive & Sage od 23. ožujka 2020., no uz obveznu predbilježbu koja će se provesti zbog ogromnog interesa javnosti. Cijena svjetiljke kreće se od 98£, ovisno o veličini, a u ponudi će biti i manji, stolni modeli!

Foto: Instagram
Objavljeno: 02.02.2020. u 00:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p