DIZAJN I ARHITEKTURA

Elegantni plakati koji će svaki dom učiniti posebnim

Zaljubili smo se!

Baš kao što je to slučaj s odijevanjem ili make up-om, interijeri su također segment koji podliježe trendovima te svaka sezona nameće nešto novo. Ipak, postoje određeni smjerovi uređenja koji su baš uvijek trendi te nikada ne izlaze iz mode, a pogađate, riječ je o nezamjenjivoj klasici.

Klasično uređenje doma može karakterizirati više elemenata, to može značiti korištenje nekih tradicionalnih ukrasa i detalja, ali i korištenje jednostavnih i čistih linija. Klasika u kombinaciji s minimalizmom prožetim posebnim detaljima definitivno je bezvremenski odabir koji baš svakom prostoru podaruje neizmjerno atraktivan izgled. Naime, prilikom uređenja doma s decentnim prizvukom vrlo je važno birati boje koje su nježne i neutralne, ali naravno ono s čime ćete podići cijeli prostore te ga personalizirati su plakati, odnosno slike. Danas je moguće pronaći velik broj divnih plakata koji su vrlo kvalitetni, a povoljni te tako svoj dom pretvoriti u divan dizajnerski kutak.

Ovog puta predstavit ćemo prekrasne plakate The Poster Cluba koji se nalaze u Copenhagenu, ali mogu se naručiti i putem interneta, pa nema baš nikakvog razloga da onaj koji vam zapne za oko, za svega nekoliko dana ne zasja na vašem zidu. The Poster Club nudi zanimljive, iznimno estetične plakate koji koketiraju s minimalizmom i umjetničinim izražajem,pa sukladno tome savršen su izbor za sve oni koji vole da njihov dom bude poseba i drugačija oaza. Plakati koje možete nabaviti idealni su za sve prostorije, od sobe, dnevnog boravka, pa čak i kuhinje, a na vama samo preostaje da ih vješto ukomponirate s ostatkom detalja koji se nalaze u vašem životnom prostoru.

Objavljeno: 10.11.2019. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p