DIZAJN I ARHITEKTURA

Fotogenični kafić u srcu Beograda koji morate posjetiti!

Grad u kojemu baš nikada nije dosadno!

Udaljen svega nekoliko sati vožnje od Zagreba, Beograd je mjesto koje svake godine privlači sve više ljudi, a znamo i zašto; šarolika kultura, fantastična gastronomija i jedinstvena energija koja u svako doba godine vlada njegovim ulicama samo su neki od razloga zbog kojih se uvijek rado vraćamo u ovaj živopisni, balkanski grad!

Svi već znaju da su najbolji tulumi oni u Beogradu, no susjedna prijestolnica sve više privlači pažnju neobičnim, estetski privlačnim interijerima koji nas uvijek iznova natjeraju na ponovno planiranje puta u ovaj kultni grad. Tako smo ovoga puta pronašli nedavno otvoreni kafić koji će oduševiti sve ljubitelje dizajna, ilustracije, ali i odlične kave kojom se ovaj novi cafe može pohvaliti! Radi se o šarmantnom mjestu koje se direktno povezuje s već popularnom jazz destinacijom – Jazz Baštom. Petit Jardin ili kolokvijalno, mala Bašta smjestila se samo stotinjak metara od Jazz Bašte, a radi se o pravoj maloj oazi stvorenoj za uživanje u ispijanju popodnevne kave.

Prekrasne ilustracije s biljnim motivima u kombinaciji s raznovrsnim, drvenim namještajem čine ovo mjesto pravim rajem za one koji su u konstantnoj potrazi za instagramičnim mjestima. Osim divnog dizajna, Petit Jardin se može pohvaliti s čak preko 20 vrsta kave koju ćete dobiti u jednako stylish šalicama, a ne propustite i kušati domaće kroasane i kolače čiji će vas okus oduševiti.

Cafe Petit Jardin idealna je polazišna točka za oblazak grada i kretanje prema popularnom Kalemegdanu stoga ako vas put odvede u Beograd, svakako se pobrinite za to da se ovaj šarmantni cafe pronađe na vašoj listi!

Objavljeno: 01.02.2020. u 00:00
Tagovi: Beograd, Coffee&Cake

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p