DIZAJN I ARHITEKTURA

Hagridov ružičasti kišobran jedini je model koji ove jeseni želimo imati!

Model koji će zaludjeti ljubitelje Harryja Pottera
U svijetu Harryja Pottera, malo je likova koji su postali tako voljeni i ikonični kao Rubeus Hagrid, čuvar divljih životinja i dobar prijatelj našeg junaka Harryja. Hagrid je poznat po svom karakterističnom izgledu, ali i po svojem neobičnom, čarobnom kišobranu. Iako možda nije čaroban, Hagridov ružičasti kišobran ove će jeseni biti apsolutni hit, a mi znamo gdje ovu funkcionalnu repliku možete nabaviti već danas!

Hagridov rozi kišobran, kako ga je opisala J.K. Rowling u knjigama, predmet je koji je bio mnogo više pukog kišobrana: Rubeus Hagrid je svoj čarobni štapić izgubio nakon što je bio nepravedno optužen za ozbiljan zločin tijekom svojih školskih dana u Hogwartsu, a zbog tog incidenta britansko Ministarstvo magije odlučilo ga je potpuno uništiti. No, Dumbledore mu je dozvolio da zadrži krhotine svog štapića u dršci ružičastog kišobrana jer su ti fragmenti još uvijek sadržavali značajan dio moći. Iako je Hagrid mogao koristiti svoj ružičasti kišobran kao zamjenu za čarobnjački štapić, nikada nije imao priliku potpuno razviti svoje čarobnjačke vještine. Zbog toga je rijetko koristio čarolije koje je želio, a mnogo je puta njegova upotreba čarolije nesretno završila...
 
Gdje kupiti Hagridov kišobran?

Hagridov ružičasti kišobran sada je dostupan za sve kolekcionare i ljubitelje ove bezvremenske sage; ovaj prekrasno replicirani kišobran nije samo funkcionalan, već dolazi i s kolekcionarskom kutijom koja ga čini još posebnijim. Cijena ovog čarobnog modnog dodatka iznosi nešto više od 50 eura, a želite li i vi da vaš svaki nadolazeći kišni dan upotpuni čaroban svijet Harryja Pottera, naručite ga na već danas na linku!
Foto: Instagram
Objavljeno: 18.09.2023. u 09:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p