DIZAJN I ARHITEKTURA

Hailey Bieber je objavila video turu svoje kuhinje: Ove tri stvari bismo rado rekreirali i sami

Jedna od omiljeni prostorija influencerice

Hailey Bieber jedna je od influencerica i poznatih osoba koja je jako aktivna na You Tube-u. Mnogi ju prate zbog beauty sadržaja, no Hailey redovito objavljuje recepte i pripremu svojih omiljenih jela. Kako joj je kuhinja jedna od omiljenih prostorija u kući gdje živi sa suprugom Justinom, svoje fanove je odlučila povesti na malu turu po svojoj kuhinji.

Komentari koji su se nanizali ispod video ture kuhinje uglavnom su pozitivni, a ono što je najviše oduševilo sve koji su pogledali ovaj video je to što Haileyna kuhinja izgleda životno i nije savršeno organizirana. To je detalj koji smo i mi primijetili kada je influencerica objašnjavala zašto hrpa začina samo stoji na jednoj od radnih podloga. Uz to što je influenerica prikazala svoju potpuno 'relatable' kuhinju, mi smo uočili tri stvari koje bismo rado rekreirali u svojoj kuhinji.

Tamna kuhinja i svijetla radna ploča

Prva stvar koju smo primijetili je odabir boje kuhinje. Ako želite da vaša kuhinja izgleda trendi godinama, sigurno ste skloniji odabiru klasičnih boja, no to ne mora uvijek biti bijela. Svi kuhinjski elementi u kuhinji influencerice su crni s mat efektnom, zbog čega se čini da se radi o tamnoj grafitno sivoj boji. U kombinaciji sa svijetlom radnom pločom djeluje elegantno i uvijek aktualno, a ovakav odabir boja možemo zamisliti gotovo u svakom prostoru.

Umjetnost u kuhinji

Odabir detalja za kuhinju uistinu može učiniti razliku i funkcionalnom prostoru dodati malo karaktera. Ipak, rijetko kada se odlučujemo u kuhinju stavljati slike, posebno ne na police. Hailey je učinila upravo to, dvije DIY slike u rustikalnim okvirima krase policu sa začinima i moramo priznati da izgledaju jako kul.

Funkcionalno i stylish

Ako volite provoditi vrijeme u kuhinji i raditi na svojim kulinarskim vještinama, znate koliko je važno imati dobro organiziran prostor gdje su vam tave, daske i noževi na dohvat ruke. Magnetni stalak za noževe koji se nalazi na kuhinjskom otoku je jedan jako fora i koristan kuhinjski detalj koji bismo rado imali u svojoj kuhinji. Cijelu turu možete pogledati u nastavku.

Foto: Instagram, YouTube
Objavljeno: 12.11.2023. u 16:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p