DIZAJN I ARHITEKTURA

Što kažete na to da ove sezone vaše božićno drvce bude crno?

Drvca u nešto svečanijem izdanju!

Pomisao na postavljanje crnog božićnog stabla za mnoge će zvučati prilično neprikladno i mračno, ali činjenica jest da crna boja može biti jednako vesela kao i tradicionalna zelena. Suprotno uvriježenom mišljenju, crnu boju ne vezujemo samo za oplakivanje; pravom kombinacijom boja i dekoracija ona može biti podjednako čarobna i bajkovita, a ukrasi na crnom boru zasjati će znatno više nego na klasičnoj, zelenoj podlozi!

S crnim drvcem možete iskoristiti ukrase gotovo svih boja, pa čak i one metalne. Tamno stablo omogućit će vašim ukrasima da dođu do izražaja kao nikada do sada, a čitavo drvce poprimit će luksuzan i sofisticiran izgled, posebice ako ga ukrasite svjetlećim sitnicama i manjim vijencima. Ako se odlučite na kupnju crnog drvca, ono ne mora provesti čitavu godinu u iščekivanju prosinca; uz klasične dekoracije bundeva i lubanja, za sljedeći Halloween iskoristite svoje crno božićno stablo i upotrijebite ga kao ukras za Noć vještica; za ukrašavanje izradite sablasne figure, dekoracije i poslastice kojima ćete ukrasiti drvce i pripremiti se za najbolji Halloween party do sada!

Crna boja je apsolutni klasik, bilo da se radi o modnim kombinacijama, osobnim asesorajzima ili uređenju interijera, stoga nas ne čudi da su i crna božićna drvca postala pravi hit; već prošle godine u potpunosti su preuzeli Instagram, a trend se, čini se, nastavio i ove sezone! Osim što izgledaju glamurozno i ekscentrično, u isto vrijeme su vrlo neutralni i pogodni za razne dekoracije koje godinama niste znali kako iskoristiti!Prekrasne modele crnih božićnih drvaca potražite na službenim stranicama Treetopie!

Foto: Treetopia, Unsplash
Objavljeno: 09.12.2020. u 11:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p