DIZAJN I ARHITEKTURA

H&M Home ima divnu ponudu dekorativnih vaza koje će podići svaki prostor!

Detalj koji čini razliku!

Već i ptice na grani znaju da su upravo detalji ‘ono nešto’ što naš dom čini drugačijim i posebnim, a sve to samo su neki od razloga zašto uvijek iznova volimo pribaviti nove dekoracije koji osim elementa posebnosti, interijeru pružaju i efekt svježine. Tako se primjerice vaze nameću kao nepogrješiv odabir, a dobra vijest je što u H&M-u možete pronaći neke od najljepših!

H&M Home je bez imalo razmišljanja jedna od omiljenih destinacija za sve zaljubljenike u interijere, ali i one koji se vole okušati kao dizajneri pritom svoj dom čineći ugodim i toplim mjestom za boravak. Kao što smo spomenuli, ovog puta u fokusu su nam dekorativne vaze koje mogu, ali i ne moraju služiti svrsi, stoga ćete sigurno s lakoćom pronaći za sebe baš ono što tražite. Nama se jako sviđaju varijante koje dolaze u pomalo hladnim i neutralnim tonovima, a posebno se ističe mramorni uzorak koji interijeru pruža dašak luksuza.

44,99 €

Isto tako, tu su i vaze koje imitiraju određene motive pa tako možete naći one u formi ljudskog tijela koje su također vrlo zanimljive volite li se poigravati s nešto drugačijim odabirima, a iako bismo baš sve vaze poželjeli za sebe, riječ je i o vrlo interesantnom te nadasve kreativnom poklonu dragoj osobi. Upravo zato, kako bismo vas inspirirali i potaknuli na shopping novih detalja, u nastavku smo izdvojili nekoliko divnih vaza iz aktualne H&M Home ponude!

19,99 €

24,99 €

29,99 €

34,99 €

39,99 €

29,99 €

24,99 €

44,99 €

Foto: H&M Home, Instagram
Objavljeno: 20.08.2021. u 15:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p