DIZAJN I ARHITEKTURA

H&M Home ima najljepšu božićnu kolekciju detalja za dom zbog koje ne možemo dočekati blagdane!

Vrijeme je za božićni shopping!
Iako nas još više od punih mjesec dana dijeli do prosinca, naše je misli već danima okupirao božićni duh koji je u posljednje vrijeme zavladao i policama omiljenih trgovina. A s obzirom na to da bismo najradije uživali u svjetlosti blještavih lampica tijekom cijele godine, jedva smo dočekali trenutak kada će i službeno započeti kupovina božićnih ukrasa koja nas, moramo priznati, oraspoloži u trenutku!

Tako nas je aktualna ponuda omiljenih brendova još jednom podsjetila na činjenicu da za božićni shopping nikada nije prerano, a posebice ako blagdane volite začiniti osmišljavanjem posebne božićne atmosfere koja će vrlo brzo zavladati u našim domovima, a koju ćete teško postići last minute shoppingom! Ovoga puta najviše nas je oduševila najnovija božićna kolekcija s potpisom brenda H&M Home koja nudi baš sve što vam je potrebno kako biste u vaš dom unijeli dio moderne, svečane atmosfere. Od ukrasa za drvce, dekorativnih svijeća s najfinijim prazničnim mirisima te različitih figura za dom koje će vas osvojiti u trenu, u trenutnoj ponudi ćete pronaći baš sve što vam je potrebno kako biste dodali malo božićnog veselja u svoj prostor. Naglasak kolekcije svakako je na tradicionalnom doživljaju Božića, pa tako kolekcijom mahom prevladavaju klasični božićni motivi i dobro poznate nijanse crvene, zelene i zlatne boje. 
 
Kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku smo izdvojili naše favorite koje smo brže bolje strpali u košaricu, a cjelokupni asortiman ukrasnih kutija, ogledala, vaza i svih mogućih detalja za dom - u božićnom ruhu, a po zaista pristupačnim cijenama, potražite na službenoj stranici! Uz ovakvu sjajnu kolekciju, sa sigurnošću možemo reći kako božićni shopping i službeno može započeti!

Papir za umatanje poklona (£3)

 Božićne salvete (£2), Podložak za čaše (£10)

 Imela ukras (£13)

 Staklena posuda za slatkiše (£20)

 Ukrasno božićno drvce (£9)

 Svijećnjak (£9)

 Čarapa za darove (£10)

 Set za kolače (£9)

 Ukrasne mašne (£3)

 Svijećnjak (£9)

 Jastuk (£7)

Foto: H&M Home, Instagram
Objavljeno: 27.10.2022. u 13:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p