DIZAJN I ARHITEKTURA

H&M Home ima najslađe detalje za djecu koji će izmamiti osmijeh na lice!

Divne igračke i detalji u koje ćete se zaljubiti na prvu!

Iako smo u H&M Home-u najčešće naviknuti zaviriti u sjajnu ponudu detalja za uređenje dnevne sobe, kuhinje, kupaonice ili sobe, sigurni smo da znate kako ovaj poznati brend krije i sjajan dječji asortiman, stoga tražite li nešto posebno za svog mališana ili pak simpatičan poklon, predlažemo da što prije detaljno pregledate odličnu i bogatu ponudu!

Možemo se složiti kako se najmlađi najviše obraduju zanimljivim igračkama koje im uljepšavaju svakodnevicu i upravo zato H&M Home ponuda može ponuditi sjajne varijante koje nikog ne ostavljaju ravnodušnima. Od preslatkih plišanih životinja, raznih motiva i oblika, pa sve to igračaka koje mogu poslužiti za učenje, izbora ne nedostaje i ne sumnjamo kako ćete s lakoćom pronaći ono što tražite. Naravno, osim igračaka, tu su i praktični odjevni komadi poput ogrtača ili papuča te naravno mekanih dječjih ručnika, dekica i posteljina. Sve igračke i potrepštine iz H&M Home ponude, osim što su funkcionalne, kriju i divnu estetsku stranu, stoga volite li da je u vašem domu sve u tonu, ovdje ćete pronaći prekrasne detalje koji će u svakom slučaju služiti svrsi.

Iako smo sigurni da svom mališanu neprestano nadopunjujete kolekciju novim zanimljivim igračkama, u nastavku smo fokusirali detalje za uređenje sobice te izdvojili naše favorite iz aktualne H&M Home ponude za koje smo sigurni da neće razočarati!

Tepih (29,99 €)

Set za kuhanje (9,99 €), igračka (19,99 €)

Jastuk (9,99 €)

Košara (17,99 €), ogrtač (19,99 €)

Posteljina (24,99 €), jastuk (12,99 €)

Igračka (29,99 €)

Drška za zid (7,99 €), adventski kalendar (14,99 €)

Poster (14,99 €)

Foto: H&M Home
Objavljeno: 31.10.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p