DIZAJN I ARHITEKTURA

Ideje kako s dekorativnim jastucima osvježiti prostor!

Mali detalj koji čini veliku razliku!

Već odavno znamo kako su prilikom uređenja interijera sitni detalji ključni. Tako primjerice uz svega nekoliko novih ukrasa prostoru možete podariti svježinu, a pritom i sačuvati kućni budžet. Upravo iz tog razloga, želite li osvježiti prostor, predlažemo da se odlučite za dekorativne jastuke kojih ima mali milijun i koji u svega nekoliko trenutaka prostor transformiraju u novu i zanimljivu dizajnersku priču!

Dekorativni jastuci su zanimljiv i nadasve dinamičan detalj koji podiže svaki prostor te ga čini drugačijim. Zato nije nimalo neobično što su pri vrhu liste prioriteta kada govorimo o minimalnim, ali značajnim preinakama koje unosimo u svoj interijer. Što se tiče prostorija gdje dekorativni jastuci mnogu stajati, mogućnosti je i više no što se na prvu čini. Naravno, najčešći su u dnevnim i spavaćim sobama, ali dekorativni jastuk primjerice možete staviti i u hodnik imate li fotelju ili klupicu za obuvanje cipela, a nisu isključeni niti u blagovaonskom dijelu.

Što se tiče dnevnog boravka, volimo razigrane i vesele motive i boje, ali i uzorke koji upadaju u oko, a prilikom odabira dekorativnih jastuka za spavaću sobu ipak je u fokusu nešto decentniji stil koji smiruje i opušta. Mogućnosti je doista pregršt, a kako bismo vas inspirirali i probudili u vama male kreativce, u nastavku smo izdvojili nekoliko odličnih ideja kako u prostor ukomponirati divne jastuke pa ne sumnjamo da ćete pronaći ono nešto što vam se najviše sviđa i već narednih dana prostoru u kojem boravite podariti svježinu!

Foto: Instagram
Objavljeno: 16.01.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p