DIZAJN I ARHITEKTURA

Ideje kako ukomponirati efektne natpise u dom

Podarite interijeru zanimljivu stilsku priču!

Uređenja interijera jedna je od onih aktivnosti koja se nerijetko nalazi pri vrhu liste prioriteta, no ipak uvijek se nekako uspije naći po strani sve zbog zablude kako je potreban veći budžet za uređenje te stiliziranje doma. Ova pretpostavka je potpuno kriva, a dokaz tome su brojni šarmantni primjeri te ideje koje s minimalno uloženog postižu odličan te svjež izgled interijera.

Baš kao što je to slučaj u modi ili beauty industriji, svijet interijera također iz sezone u sezonu podliježe različitim trendovima. Iako valja ostati dosljedan vlastitom stilu i estetici, neki određeni trendovi i više su nego poželjni, a jedni od takvih definitivno su šarmantni natpisi koji baš svakom interijeru pružaju neodoljiv izgled i vibru. Ono što posebno volimo kod natpisa činjenica je kako mogu biti posve osobni te personalizirati prostor, što je možemo se složiti, prilikom uređenja i više nego poželjno. Ovakva vrsta natpisa može se nabaviti u brojim specijaliziranim trgovinama za uređenje, ali možete ih izraditi i sami te dati mašti i kreativnosti na volju.

@color_place_interior

@nudeandthenovice

@robynstyleblog

@nudeandthenovice

@color_place_interior

Nadalje, što se tiče mjesta na koje ćete postaviti natpis, najčešće se radi o dnevnoj ili spavaćoj sobi, no natpisi nisu rezervirani isključivo za te dijelove doma. Kupaonica, hodnik, predsoblje…sve su to vrlo atraktivne pozicije na kojima će natpisi sjajno doći do izražaja. Također, osim natpisa za zid, možete nabaviti i zanimljive detalje u vidu tepiha ili bilo kojeg drugog predmeta koji će oplemeniti i podignuti interijer. Kako bismo vas potaknuli i inspirirali za sitne, ali vrlo bitne i vidljive preinake u vašem domu, izdvojili smo nekoliko ideja i inspiracija s Instagrama za koje smo sigurni da će vas već danas navesti da razmislite i realizirate dekoriranje interijera natpisima.

@color_place_interior

@color_place_interior

@mk.nordic

@color_place_interior

Foto: Instagram
Objavljeno: 17.06.2019. u 11:17

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p