DIZAJN I ARHITEKTURA

Ideje za božićnu dekoraciju doma koje će vas oduševiti na prvu!

Ne možemo se odlučiti koji interijer nam je bolji!

Pred nama je najčarobniji dio godine, a to znači da je pravi trenutak da započnete razmišljati o prikladnoj dekoraciji doma s kojom će blagdanski ugođaj biti još ljepši. Osim bora, postoji još mali milijun detalja koji su tu da baš svaki interijer učine drugačijim i posebnim, stoga predlažemo da svakako zavirite u inspirativne ideje kako biste što bolje ukrasili svoj prostor!

Uređenje interijera je baš kao i modni stil, individualan i poseban, a tu je da naglasi svačiju osobnost i preferiranu estetiku. Volite li toplinu i poseban cosy ugođaj, predlažemo da se prilikom blagdanske dekoracije odučite za simpatične detalje u prepoznatljivoj crvenoj ili zelenoj boji te fokusirate na drvene predmete koji pomažu kreiranju cosy dojma. S druge strane, ako više volite minimalističko i elegantno uređenje, možete se odlučiti za nešto decentnije odabire koji najčešće dolaze u suptilnoj bijeloj boji ili pak nijansama zlatne ili srebrne. Također, motivi koje volimo su neizostavni Orašari, zvijezde ili pak brojne varijante aranžmana koje uključuju blagdanske sitnice. Trik s kojim u svega nekoliko trenutaka svoj dom možete pretvoriti u pravu malu čarobnu božićnu oazu su bez imalo razmišljanja svjećice koje osim na bor, možete staviti na zid ili kreirati odgovarajući motiv kao što je već spomenuta zvijezda.

Za koje god se detalje odlučili, bitno je da vaš dom čine ugodnim mjestom u kojem se osjećate najbolje, a budući da zanimljive inspiracije nikad dosta, u nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih primjera za koje ne sumnjamo da će vas osvojiti na prvu i već danas potaknuti da početne uređivati svoj dom!

Foto: Instagram
Objavljeno: 22.11.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p