DIZAJN I ARHITEKTURA

Ideje za dekoraciju ‘home office’ kutka koje će olakšati poslovne obaveze!

Ne znamo što nam se više sviđa!

Protekla godina naučila nas je niti približno ne možemo biti sigurni što donosi sutra, pa je većina bila potrebna vješto prilagoditi uobičajenu svakodnevicu nekim novim načinima funkcioniranja. Tako je 'home office', odnosno rad od kuće postao 'novo normalno' koje nam je donijelo brojne benefite. Od više slobodnog vremena, produktivnijeg rada i smirenog okruženja, rad od kuće potaknuo nas je i da dekoriramo radni kutak koji je vrlo brzo postao omiljeno mjesto u domu!

Kao što smo spomenuli, radni kutak je postao novo omiljeno mjesto u interijeru, stoga ako već niste pravi je trenutak da ga dekorirate na pravi način. Budući da je riječ o kutku u kojem provodimo veliku većinu dana prije svega se treba pobrinuti za udobnu stolicu koju pak možete podignuti i dekorirati udobnim jastucima koji će i služiti svrsi. Ipak, onaj drugi dio, a to je radna površina potrebuje sitne detalje koji će kreirati stil koji želite i svaki radni dan učiniti za nekoliko stepenica ljepšim.

Volite li cosy izgled, predlažemo da se fokusirate na zemljane i pastelne tonove, drvene detalje i slatke ukrase s motivacijskim natpisima, a naravno, ne zaboravite niti na interesantne ploče za organizaciju koje ujedno mogu biti vrlo dekorativne. S druge strane, ako ste ljubitelj klasičnih pročišćenih linija kao sjajan odabir nameću se minimalističke svijeće i pokoja estetična vaza koja će svojom jednostavnošću osvojiti na prvu. Odlučite li se za klasičnije uređenje, malo boje možete dodati uz pomoć cvijeća koje će neodoljivo dobro mirisati, ali i dekorativnih knjiga ili časopisa!

Mogućnosti je doista pregršt, stoga kako bismo vam probudili maštu i kreativnost, u nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih Instagram ideja za koje smo sigurni da će vas već danas potaknuti na sitne preinake!

Foto: Instagram
Objavljeno: 26.01.2021. u 10:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p