DIZAJN I ARHITEKTURA

Idilična kuća na Velebitu u kojoj možemo zamisliti odmor iz snova!

Lokacija za poželjeti!

Sezona ljetne bezbrižnosti je iza nas, ali povratak u uobičajenu svakodnevicu ne znači da u potpunosti moramo zaboraviti na odmor. Dakako, govorimo o onom zimskom koji je jednako primamljiv i poseban baš kao i uživanje u ljetnim radostima, a tim više što Lijepa naša može ponuditi bezbroj atraktivnih lokacija!

Jedna takva je i planinska kuća MonsAlbius koja se nalazi u Baškim Oštarijama. Smještena u srcu Parka prirode Velebit, vjerujemo da nije potrebno dodatno objašnjavati kako je riječ o kući koja krije impresivnu prirodu i krajolik, a nadmorska visina od čak 926 metara, garantira svjež zrak koji će ‘razbistriti glavu’, napuniti baterije i pripremiti za nadolazeće životne obaveze. Ovakav odmor doista jest odmor za dušu i tijelo, a što se tiče same kuće, ista je opremljena sa svim potrepštinama.

Moderno i funkcionalno uređenje uključuje 4 spavaće sobe, dvije kupaonice, dnevni boravak i kuhinju s blagovaonicom, a prilikom uređenje interijera vješto su implementirani tradicionalni elementi na suvremen način. Upravo zato ova kuća krije spoj koji nam u konačnici daje jedno posebno iskustvo za uživanje s obitelji ili dragim prijateljima, stoga tražite li lokaciju za odmor iz snova, MonsAlbius je odabir koji sigurno neće razočarati!

Na sljedećem linku možete saznati sve dodatne informacije!

Foto: Instagram
Objavljeno: 06.10.2021. u 14:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p