DIZAJN I ARHITEKTURA

IKEA je predstavila svoju božićnu kolekciju za ovu sezonu zbog koje jedva čekamo prvi božićni shopping


Kolekcija u koju smo se zaljubili na prvu
Zima je tek pokucala na vrata, a IKEA robne kuće pripremaju se na zimsku čaroliju. Obožavana IKEA je i ove sezone očarala svoje kupce predstavljanjem svoje najnovije božićne kolekcije koja će se uskoro naći na policama diljem svijeta. Svake godine, ova poznata robna kuća iznova uspijeva oduševiti kupce širom svijeta svojim jedinstvenim i dopadljivim božićnim dekoracijama, a ove godine to će joj poći od ruke s kolekcijom nazvanom -  VINTERFINT.

Ovogodišnja kolekcija naginje skandinavskoj tradiciji, pružajući nam toplinu i udobnost u obliku zelenih i crvenih tonova. Ideja je jednostavna - stvoriti svečanu atmosferu unutar doma putem malih naglasaka. Glavni junaci ove kolekcije su papirnate visilice iz kolekcije STRÅLA koje će donijeti zvijezde u naše domove, stvarajući bajkovitu atmosferu koja neodoljivo podsjeća na zvjezdano nebo nad Skandinavijom.

Ono što čini ovogodišnju kolekciju posebnom jest i njezina inspiracija skandinavskim folklorom i rukotvorinama. Tako se u srcu kolekcije VINTERFINT nalazi Tomte - simbol skandinavskog božića. Tomte je mali patuljak koji prema vjerovanjima skrbi o farmerima tijekom hladnih prosinčkih noći, a njegova prisutnost u ovoj kolekciji unosi dozu čarolije i tradicije svakom kutku našeg doma. IKEA nas također potiče da se prepustimo mašti i stvorimo svoj vlastiti blagdanski svijet uz pomoć njihovih jedinstvenih DIY dekoracija; bilo da su to božićne kuglice za jelku, papirnate visilice ili mirisne svijeće, ova kolekcija zaista ima sve što nam treba za stvaranje tople i ugodne atmosfere. Osim toga, IKEA nas već tradicionalno opskrbljuje i priborom za zamatanje, ukrasnim vrećicama i trakama, čineći božićno darivanje jednostavnim i estetski ugodnim iskustvom.

Stoga, neka ova božićna sezona bude ispunjena toplinom, ljubavlju i čarolijom uz IKEA VINTERFINT kolekciju, a dok čekamo da ovi komadi stignu u najbliži nam IKEA centar, na linku otkrijte sve detalje najnovije IKEA božićne kolekcije. 

Foto: IKEA
Objavljeno: 16.10.2023. u 10:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p