DIZAJN I ARHITEKTURA

IKEA predstavila kolekciju za ljeto zbog koje ne možemo dočekati toplije dane!

Jer za ljetne pripreme nikada nije prerano!
Ljubitelji interijera desetljećima su svake godine željno iščekivali IKEA katalog koji je stizao u poštanske sandučiće u fizičkom obliku, i koji je iz sezone u sezonu oduševljavao sve modernijim i bogatijim kolekcijama prepunih sjajno dizajniranog, funkcionalnog i pristupačnog namještaja i dekora za dom.

No, od prošle godine način na koji dobivamo inspiraciju za uređenje interijera od jednog od najpopularnijeg proizvođača namještaja na svijetu prešao je na digitalno dijeljenja svog sadržaja u obliku online kataloga, što je (blago rečeno) rastužilo mnoge kupce koji su ovom sve digitaliziranijem svijetu posebno uživali listajući fizički katalog, a koji je IKEA prilično dugo zadržala u svojoj praksi. No, moramo priznati da se (barem što se ponude tiče) itekako imamo čemu veseliti u nadolazećoj, ljetnoj sezoni jer upravo predstavljena ljetna kolekcija prepuna novog namještaja i dekora izgleda zaista obećavajuće, a sam pogled na nekoliko komada iz kolekcije podsjetio nas je koliko nam nedostaje ljeto i koliko se radujemo opuštenim, ljetnim druženjima na otvorenom.

Kolekcija ljeto 2023.

Od novih garnitura, namještaja s modularnim sofama i blagovaonskim stolovima, pa sve do ugodne, ambijentalne rasvjete, prekrasno dizajniranih jastuka i dekora u svijetlim bojama - nova ljetna kolekcija potpuno je fokusirana na boravak na otvorenom. Pa, ako ste planirali ovoga ljeta transformirati svoj balkon ili pak vrt te ih pretvoriti u ugodan prostor za boravak na otvorenom, IKEA ljetna kolekcija je sve što vam treba! Djelić onoga što nas uskoro čeka u IKEA trgovinama otkrijte u nastavku članka:

 

Foto: IKEA
Objavljeno: 26.02.2023. u 22:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p