DIZAJN I ARHITEKTURA

IKEA u svojoj najnovijoj ponudi ima najljepše božićne zvijezde koje su i ovih blagdana apsolutni hit!

Sjajna ponuda koju ne želite propustiti!
Kada je riječ o božićnim ukrasima, moramo priznati kako božićne lampice i blagdanska rasvjeta igraju posebnu ulogu jer, bez nježne topline koje unose u dom, izostaje i obožavana cozy, božićna atmosfera koju toliko volimo! Topli ugođaj lampica posebno se njeguje u skandinavskim zemljama, bez kojih je popularni koncept “Hygge” gotovo i nezamisliv, stoga se nismo iznenadili kada smo najljepšu rasvjetu za ovosezonske blagdane pronašli upravo u IKEI!

A jedan od uvjerljivo najljepših dekorativnih ukrasa definitivno je kultna Ikeina božićna zvijezda koja će i ovih blagdana biti rado viđena u svakom domu! Riječ je o papirnatim ukrasima, točnije sjenilima za žarulju visilicu koji izgledaju zaista predivno kada osvijetle vaš dom, a najpopularnije mjesto na koje ove prekrasne božićne zvijezde možete postaviti svakako su prozori, zbog kojih će vaša blagdanska dekoracija bez imalo sumnje privlačiti i znatiželjne poglede prolaznika. Ovaj trend IKEA je predstavila još prije nekoliko godina, a na radost brojnih kupaca, od tada redovito nadopunjavaju i proširuju svoju ponudu koja je ove sezone, moramo priznati, posebno bogata! Tako ćete u najnovijoj ponudi pronaći klasične papirnate zvijezde u bijeloj boji, ali i komade koje krase crveni, zlatni i zeleni detalji. Tu su i stolni primjerci spomenute zvijezde, ali i brojne druge varijacije koje uključuju vjenčiće, motive cvijeća i mnoge druge!
 
Skandinavska IKEA svake se godine posebno potrudi kako bi blagdanska čarolija posjetila baš svaki dom, stoga predlažemo da zavirite i u ostatak ponude božićnih ukrasa i dekoracije za dom koje će vas oduševiti u trenu! Više informacija potražite na službenoj stranici.

(40 kn)

 (45 kn)

(45 kn)

(45 kn)

(40 kn)

 (60 kn)

 (40 kn)

Foto: IKEA, Instagram
Objavljeno: 01.12.2022. u 13:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p