DIZAJN I ARHITEKTURA

Ilustracije mladih umjetnika koje ćete poželjeti u svom domu!

Kolekcija odabranih umjetničkih radova iz cijeloga svijeta

Kada govorimo o uređenju interijera i izboru detalja za dom, često znamo odlutati u moru trendova i pravaca koji se svakodnevno pojavljuju i mijenjaju one aktualne. Upravo zato obožavamo jednostavni, skandinavski stil uređenja koji uspješno spaja funkcionalnost, estetiku i jednostavnost.

Tako smo ovoga puta pronašli internetsku zajednicu naziva Poster Club; umjetnički kolektiv sa sjedištem u danskoj prijestolnici ljubiteljima nordijskog dizajna nudi jedinstveni izbor visokokvalitetnih plakata i umjetničkih radova mladih, ali i već dobro poznatih,priznatih umjetnika širom svijeta. ''Naša inspiracija potječe iz trendova nastalih iz nordijskog načina života koji je kroz nekoliko godina zarazio cijeli svijet. Ljubav prema životu, modi i dizajnu interijera spojili smo u jednu ideju koja je kasnije nazvana ''Poster Club'', a koja ujedno predstavlja i novu, inovativnu tehnologiju kada govorimo o kreativnoj industriji i smjeru u kojemu se ona kreće'' – poručuju iz kluba.

Zbirka radova na stranicama ovog sjajnog, umjetničkog kolektiva zapravo se sastoji od odabranih umjetničkih djela, a radi se o izvrsnim radovima koje potpisuju različiti umjetnici diljem svijeta. Radove odabire stručan tim koji se sastoji od priznatih umjetnika s prebivalištem u Copenhagenu, a zahtjev za objavu i prodaju radova može predati svatko. Poster club je s vremenom postao vrlo cijenjena platforma o kojoj su pisali mnogi svjetski časopisi, a koji redovito naglašavaju jedinstveni izbor i visoku kvalitetu umjetničkih izdanja koja isporučuju diljem svijeta.

Stoga, ako se bavite ilustracijom i želite podijeliti vaše radove s javnosti, prijavite se i pošaljite zahtjev ovom kreativnom kolektivu i postanite dio ove sjajne priče. Prijaviti se možete na službenoj stranici na kojoj ujedno možete i pregledati aktualne kolekcije.

Objavljeno: 13.03.2020. u 13:55

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p