DIZAJN I ARHITEKTURA

Imate mali balkon i ne znate kako ga urediti? Imamo nekoliko odličnih ideja!

Ne znamo koji nam je ljepši!

Ljetni dani su iza nas, a to znači da je polako vrijeme za povratak uobičajenim rutinama. Kako bi nam to bilo lakše, vrlo je važno u svom domu imati opuštajuću oazu u kojoj se možemo baviti malim stvarima koje nas vesele, poput primjerice slušanja glazbe ili uživanje u dobroj knjizi. U tom slučaju, balkon se nameće kao mjesto koje sa svega nekoliko ključnih dodatka može postati vaš novi omiljeni kutak!

Jesen je, između ostalog, idealna za uživanje na balkonu, a imate li maleni balkon kojeg još uvijek niste uredili ili upotpunili simpatičnim dodatcima, pravo je vrijeme da to učinite. Iako se može činiti kako je uređenje malog balkona popriličan izazov, zapravo je potpuno suprotno. Prije svega, valja odabrati adekvatan stol i stolice ili pak manju garnituru, a kada ste to napravili, vrijeme je za ono najslađe, a to su - detalji.

Cosy lampice, cvijeće, drveni detalji i dr. samo su neki od primjera s kojima se možete poigrati, a kako biste stvorili još opušteniji dojam, ne zaboravite za jastuke i dekice. Isto tako, osim lampica, ambijent je moguće postići i uz pomoć efektnih lampiona ili svijeća, stoga vjerujemo da ćete s lakoćom pronaći one detalje koji najbolje pristaju vašem stilu i željama, a kako bismo vam pomogli s idejama i inspiracijom, u nastavku smo izdvojili nekoliko odličnih primjera s Instagrama koji će vam sigurno probuditi maštu i natjerati vas da s preuređenjem krenete već danas!

Foto: Instagram
Objavljeno: 18.09.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p