DIZAJN I ARHITEKTURA

Inspiraciju za preinake u interijeru potražite u ovim šarmantnim posterima za zid!

Kolekcije najkreativnijih brendova na jednom mjestu

Sunčani, proljetni dani često utječu na kreativnost, inspiriraju nas i potiču na transformaciju ili barem preuređenje prostora u kojemu boravimo. No, proljetni makeover ne znači nužno da moramo radikalno promijeniti cijeli dom, a maleni detalji mogu itekako napraviti značajnu razliku.

Jedan od spomenutih detalja svakako je zidna dekoracija uz koju ćete s lakoćom u svoj dom unijeti paletu proljetnih boja, dašak romantike ili pak doprinijeti minimalističkom uređenju koje njegujete u dizajnu interijera. Iako često tragamo za umjetnicima koji potpisuju fantastično dizajnirane plakate i postere, ovoga puta pronašli smo kolekcije najoriginalnijih postera dizajniranih od strane različitih umjetnika iz cijelog svijeta, sakupljenih na jednom mjestu. Fy je web stranica, ali i aplikacija putem koje možete pretraživati željene artikle preko naziva umjetnika koji potpisuju pojedine kreacije, tipu dekoracije, sobe koju želite urediti i dekorirati ili pak preko vrste samih plakata.

Iako su nam ovoga puta za oko zapeli umjetnički plakati i posteri, Fy stranica nudi zaista široki asortiman namještaja za dom, tekstila, acesorajza, pa čak i šarmantnih planera i rokovnika koje možete pregledati na njihovoj stranici, ili putem mobilne aplikacije. Osim sjajnoj dizajna, osvojit će vas i pristupačne cijene po kojima možete u tren oka značajno promijeniti omiljenu prostoriju. Odabrani artikl biti će dostavljen na vašu adresu, a sama dostava potpuno je besplatna.

Uz pregršt izbora kakvog nudi Fy, preuređenje doma nikada nije bilo jednostavnije. Potpune kolekcije bogatog asortimana pronaći ćete na Fy službenoj stranici, a pratiti ih možete i putem Facebooka i Instagrama.

Objavljeno: 14.04.2020. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p