DIZAJN I ARHITEKTURA

Instagram inspiracija: Na ovom profilu pronaći ćete samo najbolje od dizajna interijera

Marc Costa dijeli posebno inspirativnu selekciju interijera

Vjerujemo da svi na listi praćenih Instagram profila imate neke koji vas posebno inspiriraju ili neke koji su vam omogućili da prošitite svoje polje interesa i naučite nešto novo. Zato smo i mi s vama odlučili podijeliti Instagram profil čiji nas svaki post posebno nadahnjuje kada je riječ o interijerima.

Profil Marca Coste ima definitivno jako estetičan feed kad je u pitanju selekcija različitih interijera, a prati ga oko 200k pratitelja. Marc Costa radi kao direktor prodaje za dizajnerski brend namještaja Christophe Delcourt pa je njegov posao usko vezan uz ono što objavljuje. Jednostavan opis profila 'interiors, art, objects of affection' sumira zapravo sve što on dijeli, a to su radovi i interijeri najrazličitijih dizajnera i dizanjerskih brendova.

Iako se radi o jako luksuznim i interijerima koji su bliži naslovnicama časopisa ili izložbama nego našem realnom životnom prostoru, ovaj profil nas nikad nije iznevjerio kad je nadahnuće u pitanju. Ako želite imati osjećaj da ste svaki dan posjetili neki dizajnerski showroom dovoljno je zaviriti na @m.a.r.c.c.o.s.t.a.

Upravo takvi profili i jesu najveća inspiracija jer nam ne daju priliku za doslovno kopiranje, umjesto toga gledanjem raznih dizajnerskih riješenja, kombinacija boja, materijala, smijelih detalja dobivamo širu sliku o onome kako možemo otkriti vlastiti ukus i stvoriti jedinstven prostor za sebe. Osim toga, ako želite više znati o aktualnostima ili ljudima i brendovima koji se bave interijerima, preko ovog profila možete naći još stotine drugih jer su nerijetko označeni u opisu objava. U nastavku dijelimo nekoliko objava s ovog profila koji su će zauvijek biti na našem 'mood boardu'.

Objavljeno: 16.09.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p