DIZAJN I ARHITEKTURA

Izdvojili smo 4 fora H&M Home detalja za dom, a koji su nedavno stigli u trgovinu na Cvjetnom trgu

Detalji koje se isplati kupiti
Sigurni smo da ste svjesni činjenice da detalji u domu čine ogromnu razliku; osim što utječu na to kako se osjećamo, jednako tako puno toga govore o nama. Tako neki detalji mogu ispričati nešto više o našem stilu i osobnosti, a sjajna vijest je ta da tu priču možemo puno lakše ispričati zahvaljujući ponudi omiljenog H&M Homa koji je postao dostupan i na domaćem tržištu!

Moramo priznati da nas je jako razveselila vijest da je popularni H&M Home postao dostupan i na domaćem tržištu, a trenutno se nešto oskudnija ponuda, u odnosu na onu online koja nam je do sada jedino bila dostupna, može pronaći u H&M trgovini na Cvjetnom trgu. Trenutno je dostupna kolekcija koja je kao stvorena za ljetne mjesece, odnosno detalji u nešto upečatljivijim nijansama i vedrijim tonovima koji će osvježiti baš svaki kutak u domu, ali i ljubitelji minimalizma i jednostavnosti također će pronaći nešto za sebe!

4 detalja koja su se pronašla na našoj shopping listi

Kako ne biste puno tragali za idealnim detaljima, mi smo to napravili za vas. Tako su se u našem užem odabiru pronašli preslatki tanjuri koji kao da govore 'ljeto', a kako keramike baš nikada nije previše, definitivno se isplate kupiti i ove simpatične šalice za cappuccino koje su pravi odraz ljeta na Jadranu. Od drugih detalja pažnju nam je ukrala i statement vaza koja se prekrasno uklapa u baš svaki interijer, ali i stylish jastučnice koje će sigurno osvježiti baš svaki vaš kutak.

Sigurni smo da ćete pronaći detalje baš po svom guštu jer je ponuda fantastična!

Foto: H&M Home
Objavljeno: 03.06.2023. u 12:09
Tagovi: H&M, interijeri, detalji

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p