DIZAJN I ARHITEKTURA

Jedinstvena kolekcija posuđa kao originalni poklon za Valentinovo!

Učinite ovo Valentinovo još posebnijim!

Bez obzira jeste li jedan od onih nepopravljvih romantičara koji jedva čekaju veljaču i dan kada će na poseban način iznenaditi najdražu osobu ili ste pak jedan od onih koji uopće ne obilježavaju Valentinovo, sigurni smo kako ćete ovu simpatičnu paletu Le Creuset posuđa poželjeti uvrstit u svoj kulinarski asortiman!

Le Creuset je jedinstveni francuski brend koji ne prestaje oduševljavati svojim prigodnim kolekcijama posuđa koje se, osim što izgleda toliko stylish da će i oni najveći antitalenti poželjeti naučiti kuhati, može pohvaliti vrhunskom kvalitetom materijala od kojih izrađuju svaki predstavljeni komad. Nakon iznimno uspješne jesenske, a potom i zimske ponude posuđa, Le Creuset se vratio s najnovijom kolekcijom srcolikog posuđa koje smo poželjeli odmah! ''Valentinovsku'' kolekciju posuđa Le Creuset je prvi put predstavio početkom 2019. godine, a zbog iznimne popularnosti istu kolekciju su, na radost beznadnih romantičara, predstavili i ove godine, i to u pravo vrijeme - ususret Valentinovu! Srcoliki asortiman uključuje lonce te posude različitih veličina uz koje ćete s lakoćom pripremiti različita jela - u obliku srca!

Stoga, ukoliko ste se ovo Valentinovo odlučili nešto više angažirati, sada je pravo vrijeme da krenete s pripremama, a sigurno smo kako s Le Creuset nećete pogriješiti! Cijene kolekcije kreću se od 12,50 funti nadalje, a svi su dostupni na službenim stranicama brenda, gdje ih ujedno možete i naručiti.

Objavljeno: 04.02.2020. u 14:23
Tagovi: Valentino, dizajn

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p