DIZAJN I ARHITEKTURA

Jedinstveni komadi namještaja omiljenog brenda uljepšat će svaki interijer!

Široka ponuda namještaja, dekoracija i predmeta za uređenje doma

Vivre je vodeći online trgovac namještajem i predmetima za uređenje doma koji posluje u čak 9 država srednje i istočne Europe. Pokrenut je u travnju 2012. godine te od tada uspješno posluje s više od 3 milijuna kupaca.

Vivre nudi bogat izbor proizvoda sa svih strana svijeta za najrazličitije ukuse i preferirane stilove, po čemu se ne pozicionira kao klasičan trgovac, već svojevrstan “dizajner interijera”. Isto tako, Vivre svojim kupcima osigurava online destinaciju na kojoj mogu pronaći namještaj i predmete prilagođene njihovoj osobnosti i životnom stilu. Ime brenda nastalo je iz onog što je poslužilo kao inspiracija za cijeli projekt i ono što povezuje sve one koji inspiraciju za uređenje pronalaze na Vivreu. Tu je zato i slogan “Dome, lijepi dome” koji simbolizira zadovoljstvo provođenja vremena u vlastitom domu.

"Kupci sve više prepoznaju Vivre.hr kao kvalitetnog partnera koji im nudi široku ponudu i veću raznolikost asortimana u odnosu na klasične trgovine namještajem te dekoracijama i predmetima za uređenje doma. Vivre trenutno u sklopu svoje online trgovine nudi preko 100.000 proizvoda, što je potvrda našeg neprestanog rasta i razvoja prodajnog asortimana. U 2020. godini želimo dodatno proširiti našu ponudu i povećati broj vrhunskih partnera, s ciljem da svakom našem kupcu omogućimo da na jednom mjestu pronađe sve što je potrebno kako bi svoj dom uredio u skladu sa svojim ukusom i osobnošću", izjavio je Iulian Veghes, potpredsjednik marketinga Vivrea.


S obzirom na sezonska sniženja specifična za mjesec siječanj, kako bi razveselio svoje kupce Vivre pokreće kampanju Mega rasprodaja s popustima do 80 posto. Mega rasprodaja na online trgovini Vivre.hr započela je 21. siječnja i trajat će do 28. siječnja 2020. godine. Promotivna ponuda odnosi se na više od tisuću proizvoda iz svih kategorija dostupnih na Vivreu, što uključuje bogatu ponudu iz kategorija namještaja, ukrasa za dom, lifestyle predmeta, tekstila, kuhinjskog asortimana i rasvjetnih tijela. Ova jedinstvena ponuda istovremeno će biti dostupna u svih 9 zemalja u kojima je Vivre prisutan, a to su uz Hrvatsku i Rumunjska, Bugarska, Mađarska, Slovačka, Slovenija, Češka, Poljska i Grčka. Sve informacije o Vivre proizvodima mogu se pronaći na službenoj stranici brenda.

Foto: PR
Objavljeno: 24.01.2020. u 09:51

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p