DIZAJN I ARHITEKTURA

Jednostavni trikovi s kojima možete napraviti cozy jesensku atmosferu u domu!

Pretvorite svoj dom u pravu jesensku oazu!

Iako smo do nedavno uživali u toplim zrakama sunca te osvježenje tražili u moru i ukusnim koktelima, jesenski dani službeno su pokucali na naša vrata. Ono što početkom jeseni najviše volimo raditi, a što ujedno ovo godišnje doba čini posebnim, jest reorganizirati sadržaj unutar ormara. Topla pletiva nešto su iz čega se nećemo skidati u narednim mjesecima, no to nije jedina promjena u kojoj možemo uživati!

Da su promjene itekako dobrodošle najbolje dokazuje jesen, na koju nerijetko gledamo i kao na novu stranicu knjige koju tek trebamo ispisati. Tako se u ovom periodu godine najradije odlučujemo za neke nove poslovne pothvate, promjene u stilu odijevanja, ali i na promjenu frizure, što je zapravo najčešći izbor. Promjena koja je također dobrodošla jest ona koja se tiče našeg životnog prostora, pri čemu ne mislimo na iscrpne radove u domu, već na neke nove detalje koji itekako čine veliku razliku. Budući da ćemo naredne mjesece uglavnom provoditi unutar svoja četiri zida, nije naodmet malo promijeniti cjelokupnu atmosferu kojom dom zrači te unijeti neku novu energiju. Cozy atmosfera nešto je čemu se teži u nadolazećim mjesecima, pa tako u svoj interijer dodajte pletene detalje poput deke ili jastučića.

Nadalje, ono što će prostoru pružiti karakter su kožni elementi, primjerice tabure, ali i baršun, ako težite nešto elegantnijem izdanju prostora. Također ako želite da vaš prostor bude rustikalan, onda više ciljajte na drvene elemente u prostoru, a ako volite modernu klasiku, onda se slobodno poigrajte zlatnim detaljima. Poprilično popularan stil uređenja za ovo doba godine jest onaj boho, pa su tako pletene košare i pampas nešto s čime nema greške! U nastavku smo izdvojili nekoliko interijera koji će vas sigurno inspirirati da svom domu udahnete neko novo ruho!

Foto: Instagram
Objavljeno: 25.09.2020. u 13:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p