DIZAJN I ARHITEKTURA

Jeste li već čuli za domaći brend koji stoji iza predivnih keramičkih detalja?

Ne znamo što nam se više sviđa!

Moramo priznati da ima nešto posebno i drugačije u keramičkim detaljima. Naime, posebnost i unikatnost izrade u kombinaciji sa zanimljivim motivima keramičke predmete čine jednim od najtraženijih, a pogotovo kada svojim dizajnom upotpunjuju dom i interijer na pravi način. Potaknuti time, ovog puta pronašli smo još jedan predivan domaći brend koji nudi doista posebne detalje, stoga ne sumnjamo da ćete s lakoćom pronaći onaj koji najbolje pristaje vašem stilu i uklapa se u prostor.

GVG ili Gala voli Gretu je domaći brend keramike s pulskom adresom, a iza kojeg se krije Karolina Bumbak. Ono zbog čega ovaj brend na prvu zaokuplja pažnju su definitivno posebne i drugačije šalice čiji dizajn koketira s minimalizmom na jedan posve unikatan način. GVG voli pročišćene, ali itekako upečatljive detalje i oblike pa tako osim šalica u ponudi nailazimo i na razno razne varijante vaza, ukrasnih tanjurića te ostatka posuđa za svakodnevno korištenje.

Ovaj divan brend se bez imalo razmišljanja izdvaja iz mase te svojim nenametljivim, a tako drugačijim estetskim pristupom baš svaki prostor čini prekrasnim i drugačijim. Također, osim za dekoraciju doma, riječ je i o funkcionalnim predmetima koji će služiti svojoj primarnoj svrsi, a iako bismo najradije sve kupili sebi, GVG je i sjajan poklon dragoj osobi.

Ako ste se baš kao i mi na prvu zaljubili u ovaj brend, detaljnu ponudu kao i informacije oko naručivanja potražite na službenoj stranici ili Instagram profilu!

Foto: Instagram
Objavljeno: 21.11.2021. u 15:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p