DIZAJN I ARHITEKTURA

Jeste li već primijetili da Stradivarius u svojoj ponudi ima – kuhinjske pregače!

Šarmantni natpisi osvojili su nas na prvu!

Već smo navikli da Stradivarius u svojoj ponudi ima pregršt sitnica za dom, a osim već dobro znanih planera ili pak popularnih kutijica za nakit, sada su na red stigle i kuhinjske potrepštine. Naime, ovaj poznati high street brend svake sezone iznenadi s nekim novim detaljima koji dosad nisu bili u ponudi, a sada je riječ o vrlo šarmantnim kuhinjskim pregačama!

Kao što smo spomenuli, Stradivarius je nedavno izbacio ponudu kuhinjskih pregača koje su vrlo šarmantne jer sadrže simpatične poruke. Što se tiče dizajna, isti je vrlo jednostavan, ali istovremeno i zaigran, stoga je svakako riječ o odličnom ulovu koji je dekorativan i vrlo funkcionalan. Isto tako, ove pregače mogu poslužiti kao sjajan poklon dragoj osobi koja obožava vrijeme provoditi u kuhinji, pa tražite li nešto kreativno i cjenovno pristupačno, s ovim detaljima nema greške. Kada govorimo o pregačama prije svega kao funkcionalnom dodatku, one koje možete nabaviti u Stradivariusu odlične su jer su nešto duže, stoga će zaista zaštiti odjeću prilikom kuhanja.

Zasad odlaze u tri varijante, točkastoj, kariranoj i bež, a sve sadrže drugačiji natpis i iako je ponuda zasad nešto manja, ne sumnjamo da će s vremenom proširiti jer su ove kuhinjske pregače već sad veliki hit.

Nabaviti ih možete u trgovinama ili online po cijeni od 80 kn!

 

Foto: Stradivarius, Instagram
Objavljeno: 09.11.2021. u 16:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p