DIZAJN I ARHITEKTURA

Jeste li znali da možete virtualno prošetati kroz pravu božićnu bajku?

Božićne dekoracije zbog kojih se još više radujemo blagdanskoj sezoni!

Svega nekoliko dana nas djeli do početka najčarobnijeg perioda u godini, onog blagdanskog. Tako grad već polako poprima svoje najljepše ruho, pa na gotovo svakom kutku možemo primijetiti neki prikladni detalj koji još jednom dokazuje da je zaista riječ o posebnom periodu godine, a pitanje je trenutka kada će miris kuhanog vina i cimeta u potpunosti preuzeti naša osjetila. Kako nam je sada više no ikada potreban pozitivan blagdanski duh, pravo je vrijeme da se 'bacite' u potragu za prikladnim dekoracijama te pretvorite svoj dom u pravu malu božićnu bajku!

Za 2020. godinu možemo slobodno reći da je bila prepuna izazova te poprilično nepredvidljiva godina, pa u skladu s duhom same godine, pravo je vrijeme da se počnemo zabavljati sa stvarima koje smo donedavno držali u strogim okvirima tradicije, kao što je kićenje doma isključivo tik prije Božića. Sve veći broj domova polako poprima blagdanski ugođaj, a koji sa sobom donosi osjećaj radosti, veselja i zajedništva, stoga je pravo vrijeme da pomno odabranim ukrasima uljepšate svoju svakodnevicu. Također nešto ranije upuštanje u blagdansku potragu za prikladnim dekoracijama omogućava kupovinu bez stresa, ali i izbjegavanje velikih gužvi, što je ove godine posebno važno.

Prilagodba novonastaloj situaciji sjajno je pošla za rukom brendu 'Dobar partner', koji u svojoj ponudi ima sve ono što vaš dom ili pak poslovni prostor čini toplijim i osobnijim mjestom. Tvrtka Dobar partner osnovana je 1992., a svoju priču je započela sa skromnom ponudom proizvoda za cvjećarske aranžmane, prije 24 godine. Danas je riječ o poduzeću koje nudi rješenja za kompletnu dekoraciju interijera, spajajući svjetske trendove, stručnost i kreativnost.

U njihovoj bogatoj ponudi možete pronaći baš sve što vam treba za stvaranje prave blagdanske atmosfere, od ukrasa za bor, vijenaca, umjetnih borova, led lampica, kao i drvenih orašara koji su već nekoliko sezona veliki hit u uređenju interijera. Sigurni smo da će svatko pronaći neko dekorativno rješenje koje će se sjajno uklopit u vašu viziju blagdana, a ako ste u potrazi za inspiracijom, uvijek možete virtualno prošetati kroz njihov showroom koji zaista ostavlja bez daha!

Foto: Dobar partner
Objavljeno: 28.11.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p