DIZAJN I ARHITEKTURA

Jeste li znali da u Stradivariusu možete kupiti društvene igre koje će vas oduševiti svojim dizajnom?

Zabavne igre s čijim odabirom nećete pogriješiti!

Možemo se složiti da su društvene igre odličan vid zabave i druženja koji nas iznova podsjeti da ipak ni u kojem slučaju online društvene mreže ne mogu zamijeniti čari međusobne interakcije. Upravo zato nije naodmet kolekciju za koju smo sigurni da postoji, nadopuniti novim društvenim igrama koje su vječni klasici te baš nikad ne dosade!

Unatoč tome što je Stradivarius prvenstveno high street brend u kojem možemo nabaviti odjeću, već smo navikli da u njihovoj sjajnoj ponudi možemo pronaći i brojne sitnice za dom ili radni kutak. Ovog puta posebno nas je iznenadila i razveselila činjenica da je Stradivarius predstavio nekoliko društvenih igara koje bez imalo razmišljanja uživaju status kultnih. Zasad se u asortimanu nalaze Memory, Mikado, Križić-Kružić, 4 u nizu te bojanka za odrasle koji ipak vole vrijeme provesti u vlastitom društvu. Budući da smo sigurni da će se ponuda proširiti, do tada predlažemo da svakako nabavite neku od dostupnih igara te u ugodnom društvu provedete nadolazeći vikend igrajući ove zabavne igre. Naravno, s obzirom da Stradivarius polaže pažnju na estetiku svojih dodataka, nije nimalo neobično što su predstavljene društvene igre iznimno vizualno atraktivne te ujedno mogu poslužiti i kao zanimljiva te nadasve drugačija dekoracija i osvježenje u domu.

U nastavku potražite cijelu ponudu za koju smo sigurni da će vas oduševiti na prvi pogled i potaknuti na druženje kao što je to bilo nekad!

Domino (70 kn)

Memory (80 kn)


Mikado (70 kn)

4 u nizu (100 kn)

Bojanka (90 kn)

Križić-Kružić (80 kn)

Foto: Stradivarius, Instagram
Objavljeno: 09.09.2020. u 10:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p