DIZAJN I ARHITEKTURA

Jesu li ovo najposebnije šalice koje ste ikada vidjeli?

Nešto posve drugačije i zanimljivo!

Iako nam nema ništa draže od otkrivanja domaćih kreativaca koji se bave izradom keramičkih predmeta, isto tako obožavamo otkriti i neke inozemne brendove s čijim detaljima bismo rado upotpunili svoj dom. Tako smo ovog puta naišli na brend Hipnos y Nicte Home koji je sve samo ne običan, a u čiju smo se ponudu zaljubili na prvi pogled!

Hipnos y Nicte Home nudi pregršt detalja za dom, pa tako možete birati između lampi, ukrasnih jastuka, postera, staklenih detalja i sl., ali nama su pažnju ukrale keramičke šalice. Naime, Hipnos y Nicte Home šalice kriju dizajnersku estetiku koje koketira s minimalizmom, no u formi nešto upečatljivijeg dizajna. To znači da su šalice o kojima govorimo spoj zanimljivih oblih linija, boja i decentnih uzoraka, a kao takve sjajno će se uklopiti u dom u čijem uređenju dominira nešto unikatniji stil.

 

Što se tiče boja, prevladavaju neutralni i pastelni tonovi s pokojim izletom u nešto vibrantniji kolorit, a kao highlight svake šalice nameće se zanimljiva ručka koja nosi cijelu priču. Stoga, ako ste u potrazi za posebnim komadima posuđa koji će iskakati iz mase, Hipnos y Nicte Home je adresa koju ne smijete zaobići jer osim keramičkih detalja, sigurni smo da ćete zaviriti i u ostale rubrike te s lakoćom pronaći nešto što će vaš interijer učiniti jedinstvenim.

Hipnos y Nicte Home dostavlja i u Hrvatsku, a cijelu ponudu potražite na sljedećem linku!

Foto: Hipnos y Nicte Home
Objavljeno: 17.07.2022. u 11:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p