DIZAJN I ARHITEKTURA

Još malo kreće nova sezona InDizajna, emisije o interijerima koju obožavamo!

Jedva čekamo nove epizode!

Od 26. rujna, u već dobro poznatom terminu, nedjeljom ujutro na RTL-u kreće nova sezona InDizajna. Mirjana Mikulec i njezin tim u 10. godini emitiranja nastavljaju otkrivati interijere koje potpisuje njezin studio, kao i nove trendove, inspiraciju i korisne savjete za uređenje doma.

Ova godina je bila prepuna izazova i promjena, ali i posebna za tim Mirjane Mikulec jer slavi 10 godina postojanja emisije InDizajn, a sada je na redu i jubilarna, 20. sezona. U prijepodnevnom terminu nedjeljom na RTL-u očekuju vas novi interijeri koje je uredio studio Mirjane Mikulec, ali i niz drugih atraktivnih i korisnih sadržaja i trendova iz svijeta uređenja i opreme za dom. U prvoj i najdugovječnijoj domaćoj emisiji iz svijeta interijera ekipa InDizajna vodi vas u Istru, gdje je pronašla nekoliko luksuznih vila koje će biti pravi izvor inspiracije, a prava poslastica za ljubitelje estetike i arhitekture bit će i projekt obiteljske kuće u Bosni, koji potpisuju poznata dizajnerica i njezin tim.


Mirjana Mikulec

„Ponosna sam i sretna što unatoč aktualnoj situaciji koja nam je svima promijenila način života i poslovanja, uspijevamo iz projekta u projekt otići korak dalje. U svakoj novoj sezoni nastojimo biti zanimljiviji i ponuditi nešto novo našim gledateljima. Vjerujemo da smo u tome uspjeli i u ovoj jubilarnoj, 20. sezoni i da ćemo, kao i do sada, ispuniti sva očekivanja naših vjernih pratitelja te dobiti nove koji tek otkrivaju svijet interijera, poručila je dizajnerica Mirjana Mikulec.

Pored raskošnih dizajnerskih prostora, gledatelje u 12 epizoda nove sezone očekuju i makeoveri interijera u kojima će moći vidjeti kako je tekao proces preuređenja u životnim prostorima klijenata studija Mirjane Mikulec te kako se uz manji budžet može puno napraviti i izmijeniti.

„InDizajn je postao prepoznatljiv i po tome što nudi širok raspon priloga te načina uređenja - od onih gdje su klijenti spremni uložiti više sredstava, preko makeovera u kojima obnavljamo dijelove interijera pa sve do nagradnih u kojima osvježavamo jednu prostoriju gledateljima koji su osvojili besplatno preuređenje na natječaju Iznenadi me“, ističe dizajnerica.

Jedan od takvih nagradnih natječaja kojeg ćemo vidjeti u 20. sezoni Mirjani Mikulec je posebno drag jer je sa suradnicima opremila učionicu osnovne škole Mato Lovrak u Petrinji koja je pod svoj krov primila učenike iz okolnih škola oštećenih potresom. Za njih je jedna od učionica prenamijenjena u produženi boravak u kojem pišu zadaće i druže se dok čekaju povratak kući autobusima.

Sve priloge InDizajna moći ćete naknadno pogledati na službenoj web stranici, a nove ideje za uređenje možete popratiti i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, kao i na YouTube kanalu.

Foto: PR
Objavljeno: 21.09.2021. u 11:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p